Coaching

Wat is Popsport? Hét coachingsprogramma voor talentvolle, jonge muzikanten, bands en acts die meer willen met hun eigen muziek! Je krijgt coaching op maat van professionals uit de muziekbusiness.

Lees verder
Workshops

Als je meedoet aan Popsport, krijg je coaching op maat met workshops die passen bij jouw muziek en jouw ambities. Benieuwd naar wat je allemaal kunt doen? Bekijk onze workshops en coaches!

Lees verder
Network

Iedereen die deelneemt of ooit heeft meegedaan aan Popsport is onderdeel van het Popsport Network. Een creatief en zakelijk netwerk van enthousiaste en jonge muzikanten dus.

Lees verder

Het laatste nieuws

Hoe klinkt een kunstwerk in jouw oren?

Hoe klinkt een kunstwerk in jouw oren?

  https://www.youtube.com/watch?v=USd-J0hPye0 Hoe klinkt een Van Gogh? Of Basquiat? De landelijke muziekcompetitie Art Rocks daagt jou uit een nummer/track te maken geïnspireerd op een kunstwerk uit de collectie van verschillende musea. Samen met Art Match organiseert Popsport hiervoor in ...

John Lennon Bus Den Haag

John Lennon Bus Den Haag

Op maandag 16 juli was de tweede dag van de John Lennon Bus georganiseerd door Popsport. De tweede dag stond de bus in Den Haag in samenwerking met Het Haags Hiphop Centrum en FunX. Ook vandaag (Dinsdag 17 juli) ...

De Lennon Bus in Leeuwarden

De Lennon Bus in Leeuwarden

Op vrijdag 13 juli gingen de deelnemers van The Lennon Bus in Leeuwarden in alle vroegte de bus in om samen een nummer op te nemen! Bekijk de foto's hieronder om een beeld te krijgen van deze dag! Ook deden ...

Deelnemers

 • Junkfood Lunchbox (deelnemer Limburg en NL 2017)

  “Het is een tof project dat ons weer nieuwe inzichten heeft gegeven en ons heeft geholpen om maar een volgende stap te gaan met de band”

  Junkfood Lunchbox (deelnemer Limburg en NL 2017)
 • PsySo (deelnemer Popsport NL 2017)

  “Ik heb Popsport ervaren als misschien wel het meest waardevolle wat wij nu met de band hebben gedaan en ik had deze kans voor geen goud willen missen!”

  PsySo (deelnemer Popsport NL 2017)
 • FaceCard (deelnemer Popsport Groningen en NL 2017)

  “Popsport was super chill”

  FaceCard (deelnemer Popsport Groningen en NL 2017)
 • Daisy (deelnemer Popsport Drenthe en NL 2017)

  “Het was superleuk en inspirerend”

  Daisy (deelnemer Popsport Drenthe en NL 2017)

Op zoek naar talentstages in Nederland? Check de podia-database van The Talentzone