Booster muzikantendag en studioplekken

Gepost op 17 maart 2017 - Popsport Network

Op 1 april is het weer zover: het jaarlijkse Booster Festival vindt dan weer plaats in Enschede. Via Popsport kun je gratis naar de muzikantendag, ook hebben we een aantal studioplekken te vergeven.

Muzikantendag
Op de Muzikantendag, van 12:00u – 17:00u in het ArtEZ Conservatorium, kun je panels bezoeken over interessante muzikantenissues zoals:

  • Moet ik meedoen aan talentenjachten?
  • Hoe breng ik een album uit?
  • Wat is het geheim van een succesvolle sessiemuzikant?

Daarnaast kun je tijdens de demospreekuren één op één in gesprek met muziekprofessionals die dagelijks beslissingen nemen over het programmeren van of werken met artiesten. Kom vroeg en maak een afspraak met mensen van oa Missing Sync, diverse pluggers, Popronde, de Overijsselse poppodia, Agents After All, Lexicon Bookings, BLIP Agency, Productiehuis ON, 3FM, NPO2 en nog veel meer. Check voor meer details de website van Booster of volg Booster op Facebook.

In de avond is het showcasefestival met de meest urgente bands van de provincie, zoals oud-Popsportdeelnemers Interflow en Venhill! En dat allemaal in de leukste kroegen en podia van de Enschedese binnenstad.

Wil je ook komen? Het festival is gratis, maar de muzikantendag kost 5 EUR entree. Je kunt echter via Popsport Network op de gastenlijst. Aanmelden kan via de Network-nieuwsbrief in je mail. Krijg je de nieuwsbrief niet en ben je wel (oud-)deelnemer? Mail dan naar martijn@popsport.nl.

Studioplekken
Naast de muzikantendag van Booster, kunnen we ook ook een aantal Popsport-acts gratis studiotijd aanbieden. Overdag krijg je de kans om met techniekstudenten de studio van ArtEZ in te gaan om een nummer op te nemen.

Datum: zaterdag 1 april overdag
Kosten: deelname gratis, exclusief voor (oud-)Popsporters
Waar: Boosterfestival, ArtEZ en binnenstad Enschede