Jij in bandproject met Drum, Wob, Wiggle & Scan?

Gepost op 21 april 2016 - Popsport

Zaterdag 14 en 24 mei | In samenwerking met OWOW, DIT Fest (van danceorganisatie Extrema) en Night of the Nerds gaat Popsport Network een band lanceren. We zoeken (oud)Popsport deelnemers die muziek willen gaan maken met de allernieuwste digitale OWOW instrumenten Drum, Wob, Wiggle en Scan. DIT FEST markeert de start van het project op 14 mei en het eerste optreden is tijdens Night of the Nerds op 24 mei in het Klokgebouw Eindhoven.

Voor de samenstelling van de band wordt een open call gehouden onder geïnteresseerde (oud) Popsport deelnemers, met affiniteit voor technologie en elektronische muziek. Op zaterdag 14 mei vindt tijdens DIT FEST de kick-off plaats met een Masterclass van Pieter-Jan Pieters (één van de bedenkers en makers van OWOW instrumenten), een aansluitende besloten repetitie van de samengestelde band en een afsluitende open jamsessie, die toegankelijk is voor het DIT publiek.

Uiteindelijk zal de band doorgaan naar Night of the Nerds om daar op dinsdag 24 mei tussen 12.00 en 21.00 uur, samen met Pieter-Jan Pieters en via peer-to-peer workshops, de opgedane kennis en ervaring met Drum, Wob, Wiggle & Scan te delen met leeftijdsgenoten. De band sluit Night of the Nerds af met een optreden.

Als iedereen dan nog aan boord en enthousiast is, dan treden de netwerken van alle betrokkenen in werking en gaan we verder en vaker optreden.

Ben je geïnteresseerd? Mail naar jorien@popsport.nl.

Wij hebben enorm veel zin in dit kansrijke en spannende experiment!!

OWOW, the Omnipresent World Of Wizkids, is a company highly active in the music industry with a strong focus on music, design and technology. We develop our own range of musical instruments and do other music related initiatives or projects for brands we like.
http://www.owow.io

DIT FEST
http://www.ditfest.nl

Night of the Nerds
Tijdens Night of the Nerds worden jongeren (12-19 jaar) ondergedompeld in de allernieuwste technologie, digitale ontwikkelingen en creatieve toepassingen. Op dit event ontmoeten jongeren the brightest minds in technology and creativity: game changers en jonge helden uit de high tech industrie, de creatieve sector en e-cultuur. Zij staan garant voor een inspirerend en feestelijk programma met virtual reality, internet of things, robots, gaming, 3d-printen, augmented reality, sensortechnologie, hightech fashion, coding, interactieve installaties, transmedia, nanotechnologie, big data, sound design, beroepen van de toekomst en nog heel veel meer.
http://www.nightofthenerds.com