Gitaarworkshopdag

Gepost op 16 februari 2016 - Popsport Network

Verzet – nieuwe datum volgt

Zondag 6 maart | Tijd om je gitaarskills op te poetsen! Popsport Network organiseert een workshopdag met niet de minste gitaristen: Danny van Tiggele (Mister and Mississippi), Kees Lewiszong (Navarone) en Yori Swart. In de studio van Yori in Alkmaar ga je samen met andere (oud-)Popsporters aan de slag met deze drie coaches. Hieronder vertellen ze kort iets over zichzelf en wat je die dag kunt doen:

Danny van Tiggele
Op dit moment is Danny vooral actief als gitarist van de band Mister and Mississippi. Deze band toert al een aantal jaar door binnen en buitenland en wist al vele prijzen te winnen zoals een Edison en 3fm Awards.

Het is belangrijk om als artiest of band een eigen herkenbaar geluid te hebben. Hoe krijg je meer inzicht in de mogelijkheden van sound en wat voor mogelijkheden zijn er eigenlijk allemaal? Danny gaat met jullie praten over ‘sound’ in de breedste zin van het woord.

Kees Lewiszong
Navarone is een veelzijdige rockband die elementen uit soulvolle seventiesrock combineert met invloeden uit de grunge en alternatieve rock. Op dit moment touren ze door Spanje en Nederland.

Bij Kees kun je aan de slag met songwriting en arrangementen maar net als bij Danny kijk je daarbij naar je sound. Hoe gebruik je effecten en apparatuur? Probeer een heleboel verschillende amps en ontdek welk geluid bij je past.

Yori Swart
Yori maakt popmuziek met een folky alternatief randje. Ze heeft zich al jaren verdiept in het spelen en schrijven in open gitaar stemmingen uit de blues, pop en singer/songwriter. Hoe kom je nu eigenlijk op leuke en aparte stemmingen? Én, hoe schrijf je er een liedje in?

Datum: geannuleerd – nieuwe datum volgt
Kosten: deelname gratis, exclusief voor (oud-)Popsporters
Waar: Bij Yori in de studio, Alkmaar