Junkfood Lunchbox gaat voor Limburg door naar landelijk traject Popsport!

Gepost op 30 mei 2017 - Popsport

Zaterdag 27 mei traden, na een half jaar van intensieve coaching, alle deelnemers van Popsport Limburg op tijdens de eindpresentatie in een lekker gevulde poppodium Volt. Popsport Limburg heeft deze talenten samen met een enthousiaste team aan workshopdocenten hopelijk voldoende handvatten gegeven om de komende tijd vooral mooie en nieuwe muziek te maken en om over een tijdje de podia en festivals in Limburg en beyond te gaan bestormen.

Houd daarom: Aurora Borealis, Endeavour, Junkfood Lunchbox, Noah’s Orc, Stagefright, HMFA, Douwe, Merel van den Boogaard, Luca en DJ Damianoca de komende jaren goed in de gaten en like ze op Facebook.

Aurora Borealis ging er vandoor met de aanmoedigings-/publieksprijs van Popsport omdat ze de meeste fans mee wisten te nemen naar de eindpresentatie.

Junkfood Lunchbox maakte volgens de jury de meeste ontwikkeling door de afgelopen maanden en krijgt de eer om deel te nemen aan het landelijke traject van Popsport. De komende tijd betekent dit nóg meer coaching, een bezoek aan Kytopia in Utrecht én een optreden op het Popsport Showcase Festival voor publiek, media en andere relevante partijen en mensen die belangrijk kunnen zijn voor het vervolg van hun muzikale carrière zoals programmeurs van podia & festivals, docenten en studenten van vervolgopleidingen en ‘de business.