Wat is Popsport Network?

Iedereen die deelneemt aan Popsport mag member worden van het Popsport Network: een netwerk van, voor en door iedereen die meedoet of ooit heeft meegedaan met Popsport! Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in het Popsport Network? Kijk in de agenda!

Een creatief en zakelijk netwerk
Via Popsport Network ontmoet je andere muzikanten, songwriters, tekstschrijvers, gitaristen, drummers, dj/producers, toetsenisten, blazers, zangers en zangeressen uit heel Nederland. Deel je muziek, kennis, contacten enthousiasme met anderen!

Hoe werkt het dan?
Samen met professionals uit de muziekbusiness biedt Popsport Network je in heel Nederland, het hele jaar door workshopdagen, sofa sessions met inspirerende artiesten, (festival)speelplekken, radio-optredens, exclusief bezoek aan vervolgopleidingen, masterclasses en meer. Om dit mogelijk te maken, werken we samen met diverse landelijke festivals en radiozenders, met verschillende MBO- en HBO muziekopleidingen, wedstrijden en andere projecten. Het actuele programma kun je vinden in de agenda en krijg je via de mail regelmatig binnen.

Member worden?
Stuur een mail naar info@popsport.nl met:
– je naam
– de naam van je huidige band/act en indien anders, ook de act waarin je meedoet of meedeed met Popsport