Optreden Mercato del Gusto en SMKMRKT Nijmegen

Gepost op 6 april 2016 - Popsport Network

12809607_460526920821893_3573276535855893485_n

7 mei – 22 juli | Popsport helpt je ook aan optredens! De komende maanden staan er weer heel veel festivals en andere leuke evenementen op de planning, hieronder de speelplekken in Nijmegen waar jij je voor kunt opgeven. We hebben plekken op Mercato del GustoSMKMRKT FESTIVAL en SMKMRKT Labyrinth.

Over Mercato del Gusto: Op 7 en 8 mei is Nijmegen in de ban van de Giro d’Italia, de stad kleurt roze en plein 44 wordt omgetoverd tot Mercato del Gusto (markt van de smaken). Het plein zal barsten van de Italiaanse smaken, geuren en kleuren. Je kunt hier via Popsport optreden, in een (semi) akoestische setting.

Over SMKMRKT FESTIVAL: De derde editie van SMKMRKT FESTIVAL is in aantocht! Op 3, 4 & 5 juni voeren de geuren en kleuren van een flinke selectie smaakmakers de boventoon op het buitenterrein van De Vasim in Nijmegen. Met heerlijk eten en genoeg te drinken, een keur aan originele marktkramers, intieme concerten en kleine feestjes brengen we een ode aan de lente met voor ieder wat wils. Popsport heeft hier verschillende speelplekken, zowel akoestisch als versterkt.

Over SMKMRKT Labyrinth: SMKMRKT Labyrinth keert terug tijdens de Vierdaagsefeesten in 2016! Dit jaar met meer kraampjes, meer foodtrucks, meer toffe muziek en nóg meer gezelligheid dan ooit te voren. En dus een heleboek plekken voor Popsporters om op te treden, zowel akoestisch als versterkt!

Data:
Mercato del Gusto @ Giro/Plein44, Nijmegen
zaterdag 7 mei avond
zondag 8 mei avond

SMKMRKT Festival @ Vasim, Nijmegen
vrijdag 3 juni middag/avond
zaterdag 4 juni middag/avond
zondag 5 juni middag/avond

SMKMRKT Labyrinth @ Zomerfeesten/Waalkade
zaterdag 16 juli middag/avond
zondag 17 juli middag/avond
maandag 18 juli middag/avond
dinsdag 19 juli middag/avond
woensdag 20 juli middag/avond
donderdag 21 juli middag/avond
vrijdag 22 juli middag/avond

Kosten: reiskostenvergoeding en kleine gage
Aanmelden via onderstaand formulier