Popsport Drenthe 2017

Gepost op 29 maart 2017 - Popsport

Zaterdag 25 maart is Popsport Drenthe van start gegaan met het programma van 2017. Twee bands en twee singer-songwriters gaan de komende maanden met hun coaches aan het werk om hun act en muziek naar het volgende niveau te brengen. De kick-off vond plaats in de Naberhof in Emmen in samenwerking met The Bake Shop. De deelnemers zijn:

Dit jaar heeft Popsport Drenthe ook een apart programma speciaal voor producers. Op 3 april vond hiervan de kick-off plaats bij Esprolite in Assen waar de vijf acts voor het eerst bijeen kwamen. Er volgen nog drie gezamenlijke bijeenkomsten onder begeleiding van dancedocent Johanz Westerman van de Academie voor Popcultuur. Trajectcoaches Martin ter Braake en Steven-eli Barnhoorn checken de ontwikkeling van de DJ-Producers.  De deelnemers zijn:

Ook gaan producers, bands en singer-songwriters samen aan de slag tijdens de gezamenlijke workshopdag. Alle acts treden op 5 mei op tijdens het Bevrijdingsfestival Drenthe. Eind juni treden alle acts weer op op het afsluitende showcase festival.