Scholentour: gratis backdrop

Gepost op 16 oktober 2015 - Popsport

November  |   Popsport bestaat 10 jaar en had nooit zo oud en groot kunnen worden als er zich niet steeds nieuwe muzikanten hadden aangediend. Om jullie opvolgers, andere jonge talenten, te bereiken en te laten zien wat Popsport kan betekenen, vragen we om jullie support. Jullie zijn immers onze belangrijkste vertegenwoordigers!

Wat moet je doen?
Doe mee met de scholentour en maak een afspraak met je (oude) middelbare school en biedt de CKV- of muziekdocent aan dat je iets komt vertellen / laten zien / laten horen over wat Popsport is en waarom het voor jou/jullie band belangrijk is geweest om hieraan mee te doen. Vertel over je eigen muziek, je plannen en waar je aan gewerkt hebt tijdens Popsport. Wij hebben een opzet voor een leuke presentatie waarin je heel gemakkelijk het verhaal over eigen muziek kunt vertellen. Als het je lukt om in de klas of in de aula een (semi-akoestisch) miniconcert te geven is dat natuurlijk helemaal tof!

Wat krijg je ervoor terug?
Op de eerste plaats is het voor jezelf een goede oefening om het verhaal over jouw muziek goed te vertellen, zo’n schoolbezoek is dus een mooie testcase. Daarnaast krijgt elke act/band die zo’n schoolbezoek regelt een backdrop met je eigen naam of logo.

Wanneer?
– Plan je schoolbezoek in de maand november
– Meld ons wanneer en op welke school jij je promobezoek gepland hebt via info@popsport.nl
– Stuur ons dan je logo / beeldmerk / bandnaam toe ( hoge kwaliteit jpg tif pgn cdr pdf eps ai of psd)
– Maak op de promodag zelf foto’s en post deze op Instagram/ Facebook met #popsport #famousin2020