Het Popsport Showcase Festival is het landelijke sluitstuk van het coachingsprogramma Popsport 2017. Negen jonge talentvolle acts uit heel Nederland presenteren zich aan publiek en muziekprofessionals. Zij zijn een jaar lang gecoacht door professionals uit de muziekbusiness om zich artistiek en zakelijk verder te ontwikkelen.

Daarnaast kun je ook toffe contacten opdoen op de Bazaar. Hier lopen relevante mensen en partijen rond waarmee je in gesprek kunt gaan om jouw volgende stap te zetten in je muzikale carrière: radiomakers, programmeurs van podia & festivals, media, docenten en studenten van MBO en HBO muziekopleidingen en mensen uit ‘de business’.

25 november @ Q-factory, Atlantisplein 1, Amsterdam 
12:00u deuren open, 12:45u – 17:00u show
Gratis entree

Line up

Lees meer over en luister alvast naar Junkfood Lunchbox, FonK, FLØD, Facecard, Rumble in the Barn, Charades, Daisy, PsySo en Brent!

Bazaar

Op de bazaar kun je toffe contacten opdoen. Hier lopen mensen en partijen rond waarmee je in gesprek kunt gaan om jouw volgende stap te zetten: diverse MBO- en HBO opleidingen, media, programmeurs…

Tourbussen

Koop voor €10 een busretour voor het showcase festival vanuit de verschillende provincies via de optredende acts.

Pitchen bij Pien

Tijdens Eurosonic Noorderslag host Popsport weer een podium van Altersonic Showcases. Gastprogrammeur Pien Feith maakt de selectie die op Altersonic zal optreden.

Popronde

Popsport en Popronde slaan wederom de handen ineen. Beiden sluiten 25 november hun jaar af in de Q-Factory. ‘s Middags zijn de programmeurs van Popronde alvast aanwezig.

Aanmelden 2018

Enthousiast geworden? Wil jij in 2018 meedoen aan Popsport? Meld je dan nu aan!