Voor bezoekers

Naast genieten van de optredens in de grote zaal, kun je ook toffe contacten opdoen op de Bazaar. Hier lopen relevante mensen en partijen rond waarmee je in gesprek kunt gaan om de volgende stap te zetten in je muzikale carrière: radiomakers, programmeurs van podia & festivals, media, docenten en studenten van MBO en HBO muziekopleidingen en mensen uit ‘de business’. Zij zijn de hele dag aanspreekbaar voor alle aanwezige acts en muzikanten, maar zeker ook voor geïnteresseerden in het publiek. Onderstaande lijst met partijen wordt regelmatig aangevuld:

Ook de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam huist in Q-factory. Zij verzorgen tijdens het Showcase festival met docenten en studenten een interactieve dag binnen de muren van de opleiding. Hierbij laten ze een dwarsdoorsnede zien van hoe het er ongeveer aan toe gaat bij deze opleiding.

Wat valt er te doen?
– Van 12:15u – 13:00u groepsles per hoofdvak (zang, gitaar, bas, keys en drums), daarna ieder half uur meet & greet
– Test je skills bij de hoofdvak docenten
– Speed date met studenten
– Test je theoriekennis in onze theoriequiz
– Krijg insider info over hoe je de beste thuisdemo maakt

Ook kun je je inschrijven bij de inschrijfbalie op de Bazaar!


Voor professionals

Tijdens het Popsport Showcase Festival 2017 op 25 november van 12:00u – 17:00u in Q-factory Amsterdam faciliteren we de fysieke ontmoeting met aanstormend muziektalent. Daarom toveren we de foyer en de kleine zaal van Q-Factory om tot de Bazaar: dé plek waar relevante professionals (opleidingen, media, programmeurs etc) in gesprek gaan met aanwezig muziektalent.

Niet alleen de 9 acts van Popsport NL 2017 en hun fans zijn aanwezig. Ook nodigen we de inmiddels ruim 900 oud-deelnemers van Popsport uit. We willen je uitnodigen om de Bazaar mee tot een succes te maken voor talenten die zich oriënteren op hun toekomst. Vind je het een goed idee en wil je deel uitmaken van het programma? Registreer je dan hieronder zodat jong talent weet dat jij er die dag bij bent en dat ze jou kunnen aanspreken. Heb je eerst nog vragen? Mail dan naar Jorien via jorien@popsport.nl.

Selecteer een geldig formulier

Deze informatie wordt niet gepubliceerd. We gebruiken deze info enkel voor je naamkaartje en om contact met je op te nemen. Wel publiceren we hierboven een lijst met organisaties die aanwezig zijn op de Bazaar.