Je kent hem als zanger en gitarist van DeWolff: Pablo van de Poel. Als 9-jarige begon hij met gitaar spelen. Met de band I.N.F.A., waar hij ook zanger en gitarist van was, won hij in 2004-2005 de allereerste editie van Popsport.

De Haarlemse zanger en gitarist Gyo Kretz meldde zich in 2010-2011 aan voor Popsport Noord-Holland. Op het podium heeft hij inmiddels al flink wat furore gemaakt. Gio speelde al op Eurosonic Noorderslag en het Sziget Festival.

In 2010 nam Hunting the Robot deel aan Popsport. Een dikke leerschool en een goede kickstart. De band werd opgepikt door 3FM en De Wereld Draait Door en een plantencontract bij PIAS en een bookingscontract bij Friendly Fire volgden snel.

De man achter Storksky, Michiel Claessen, heeft in 2006 meegedaan aan Popsport Brabant toen hij in de band Aeroplane leadzanger en gitarist was. Nadat hij in 2016 de Limburgse popwedstrijd Nu of Nooit won, stond hij als opener op Pinkpop!

“Succesvol zijn is zoveel meer dan goed muziek kunnen maken”, aldus de mannen van PEER. “Je wordt geholpen en gecoacht door professionals uit de muziekbusiness en dat is waarom je als muzikant je voordeel kunt doen met Popsport.”

Als Lianne La Havas en Jeff Buckley een kind zouden krijgen, zou zij het zijn: Aïcha Cherif. Ze mocht mee op tour met Qeaux Qeaux Joans en stond in het voorprogramma van Bettie serveert en Trixie Whitley.

Popsport is te gek! Omdat je zelf bepaalt welke workshops je wilt volgen, moet je goed nadenken over wat jij wilt als artiest. Ze zit nu bij Giels elftal, maar Lotte Walda zou zich zó weer opgeven!

De Funky Organizers waren één van de meest geboekte bands van Popronde 2015, speelden deze zomer meer dan 40 shows en verzorgden pas nog het voorprogramma van Earth, Wind & Fire. What?!

Magnetic Spaceman zijn getekend bij boekingskantoor SoZ en stonden al op festivals als Zwarte Cross en in het voorprogramma van Peter Pan Speedrocken John Coffey!