Popsport is het landelijke coachingsprogramma voor jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers die verder willen komen met hun eigen muziek. Je krijgt muziekinhoudelijke coaching van professionals, krijgt meer inzicht in de muziekbusiness en hoe je je daarin als artiest, muzikant of band kunt bewegen.

Het Popsport traject

In het coachingsprogramma draait het vooral om jou, jouw muziek of jullie act of band. Hoe ziet het volledige traject eruit? Het programma is opgedeeld in een regionaal én landelijk programma. Het regionale traject loopt van januari tot en met juni. In september start het landelijke traject met uit elke provincie één act.

Popsport Network

Iedereen die deelneemt of ooit heeft meegedaan aan Popsport is onderdeel van het Popsport Network. Een creatief en zakelijk netwerk van enthousiaste en jonge muzikanten dus. Via Popsport Network ontmoet je andere muzikanten, songwriters, tekstschrijvers, gitaristen, drummers, dj/producers, toetsenisten, blazers, zangers en zangeressen uit heel Nederland. Klik dan op onderstaande button voor meer informatie!

Popsport Tijdlijn na FCP-01