Popsport traject  

In dit coachingsprogramma draait het vooral om jou, jouw muziek of muziek van jullie act of band. Het programma is voor alle (pop)genres, wordt toegespitst op je muziek, jouw skills en de vorm waarin je muziek maakt; als band, singer-songwriter, dj, producer of in welke samenstelling dan ook. Maar hoe ziet het volledige traject eruit? Het programma is opgedeeld in een regionaal én landelijk programma. Het regionale traject loopt van januari tot en met juli. In september start het landelijke traject met uit elke provincie één act.

Regionaal programma
Je start met het regionale programma, wat zich afspeelt in jouw directe omgeving. Dit programma wordt uitgevoerd in verschillende Nederlandse provincies door de verschillende regionale Popsport partners. Dit zijn professionals uit de muziekbusiness, die precies de weg weten en over de juiste contacten beschikken. Zij begeleiden jou door middel van verschillende workshops van professionele coaches, van de kick-off tot aan de showcase in jouw provincie.

Tijdens de regio showcase neem je plaats op het podium en krijg je de kans om on-stage te laten zien hoe jij je hebt ontwikkeld als muzikant of band. Op basis van ontwikkeling, potentie en motivatie gaat er per provincie één deelnemer door naar het landelijk programma. Behoor jij niet tot de geselecteerde deelnemers? Geen nood! Iedereen die deelneemt aan Popsport mag lid worden van het Popsport Network.

Wil jij meer doen met je muziek?
Meld je aan voor Popsport 2022.

Landelijk programma
In het landelijke programma gaan wij dieper in op de ontwikkeling van je act. Tijdens de kick-off van Popsport NL maak jij kennis met de deelnemers uit de andere regionale programma’s. Onder begeleiding van een personal coach stomen we je klaar voor de Popsport Live Sessions: hierbij bouwen we de studio van de Staat om tot een intieme setting, waar jij onder persoonlijke begeleiding van de coaches uit het netwerk van de De Basis in Nijmegen, een clip gaat opnemen!

Om je zo goed mogelijk te begeleiden werkt Popsport met AMACK. Aan de hand van vijf punten (Attitude, Motoriek, Audiovisueel, Creatief en Kennis) geef je vorm aan jouw doelen en ga je gericht aan de slag met je coaches om je hierin verder te ontwikkelen.

Terug