Workshopdag Songwriting

Gepost op 18 mei 2017 - Popsport Network

Bij het schrijven van songs ben je wel eens op zoek naar hulp, input of een andere invalshoek. Daarom organiseert Popsport Network in samenwerking met Poetry Circle op 10 juni een workshopdag over songwriting waar je een creatieve impuls en praktische tips krijgt. Tijdens deze dag leggen we de connectie tussen spoken word/ poëzie/ hip-hop en popmuziek. Ben jij een schrijvende performer of performende schrijver, zorg dan dat je erbij bent! Ook als band of singer-songwriter in een heel ander genre kun je hier dus aan meedoen.

We hebben voor deze dag twee coaches uitgenodigd: Jermain van der Bogt, beter bekend als Wudstik, en Adeiye Tjon, ook bekend als MC Complex.

 

Jermain van der Bogt
Jermain is tekstschrijver, producer en vocalist. Hij is vooral bekend met zijn hip-hop act Wudstik waarmee hij het in 2013 tot de halve finale van The voice of Holland schopte. Daarnaast is hij ook betrokken bij het project ‘For All We Know‘ van Ruud Jolie (Within Temptation), speelde hij in de theatervoorstelling ‘Nina Simone (A)Live‘ en componeert hij muziek voor (televisie)reclame.

Adeiye Tjon
Adeiye heeft z’n strepen dubbel in dwars verdiend in de Nederlandse hiphop scene en daarbuiten. Hij is tekstschrijver en performer en daarnaast bij Dynamo spoken word coach voor Poetry Circle.

Datum en tijd: zaterdag 10 juni, 12:00- 15:00
Kosten: deelname gratis voor (oud-)Popsporters
Locatie: Q-factory, Amsterdam
Aanmelden via de button hieronder

[button label=”Aanmelden” url=”https://goo.gl/forms/xCWFwufcWJrnjehi1″ color=”#eee” target=”_blank”
ptag=true]