Workshopdag Zangtechniek

Gepost op 30 september 2017 - Popsport Network

Tijd om je zangskills een boost te geven? Kom naar deze intensieve en praktische dag!

We beginnen met een introductie in Vocal Essence, een zangmethodiek van Vocal Center geïnspireerd door toonaangevende zangtechnieken en de praktische ervaringen van hun coaches. Daarna gaan we in groepjes aan het werk om op je eigen niveau aan je zangskills te werken. De coaches Robin van Beek en Duncan Laurence helpen je door middel van praktijkgerichte oefeningen meer uit je stem te halen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Waarom moet je komen en wat kun je leren?

  • Je leert snel, want anderen zien en horen is erg leerzaam
  • Je overwint je eventuele podiumvrees door voor anderen te zingen.
  • Ontwikkel en verbeter je timing
  • Leer je stemkleur te beheersen om een nog mooier geluid te creëren
  • Leer vrijer, voller en energieker klinken
  • Werk aan de authenticiteit, intentie en geloofwaardigheid in je stem

Robin van Beek
Robin is als zangcoach voor Joop van den Ende producties betrokken bij o.a. Soldaat van Oranje, The Body Guard, en We will Rock you. Voor The Voice of Holland is hij vocal coach voor team Ali-B. In 2015 was hij coach voor DJ Armin van Buuren tijdens de wereldtour ‘Intense’. Voor Robin is het creatieve aspect van spreken of zingen het belangrijkst; techniek past hij uitsluitend toe waar nodig. Coach voor Pop, Jazz, Heavy Metal en Musical.

Duncan Laurence
Als het op muziek en coaching aankomt, is voor Duncan authenticiteit, intentie en geloofwaardigheid het belangrijkst. Duncan is naast zanger ook songwriter en producer en heeft een enorme podiumervaring, van frontman van een Soul/Motown band tot aan singer-songwriter met slechts een gitaar en een stem.

Datum en tijd: zaterdag 28 oktober, 11:30 – 16:30
Locatie: ECI Cultuurfabriek, Roermond
Deelname gratis voor (oud-)deelnemers.

Aanmelden niet meer mogelijk.