World Domination: hoe kom ik op de zomerfestivals?

Gepost op 2 maart 2017 - Popsport Network

Wees eens eerlijk: wat wil je als muzikant, band of producer? Juist: absolute wereldheerschappij!

Daarom nodigt productiehuis Oost-Nederland je uit voor  World Domination, een nieuwe serie ontmoetingen waarin ze de muziekindustrie voor jou naar het oosten halen. Toonaangevende professionals uit de muziekbusiness worden live tot op het bot uitgevraagd door een presentator en het publiek. De avond wordt afgesloten met een demopanel.

Op woensdag 22 maart luidt de vraag “hoe kom ik op de zomerfestivals?“. Wanneer begint het boekingseizoen voor de zomerfestivals? Ben ik in maart al te laat voor een plekje op het podium? Is mijn band (al) festivalwaardig? Moet ik per se een single of album op zak hebben? Wat geeft de doorslag bij de keuze van een programmeur?

Programmeurs Frank Satink (o.a. Zwarte Cross, Dauwpop, Ribs & Blues) en Jonatan Brand (o.a. Valkhof Festival, Oranjepop) en ervaringsdeskundige Paul Dokman (Paceshifters) vertellen live tijdens World Domination in Deventer hoe het er écht aan toegaat. Want wie de wereld wil veroveren met zijn muziek weet: de echt relevante tips en trucs beginnen pas waar internet ophoudt. Aan het einde van de avond is er een demopanel om je muziek rechtstreeks onder de aandacht te brengen bij de aanwezige professionals. Neem daarvoor één track mee op cd, usb of op je telefoon en wie weet wordt jouw track uitgeloot en live afgespeeld.

Kijk ook in het facebookevent voor meer info.

Datum: woensdag 22 maart, 19:00 – 21:30
Kosten: deelname gratis voor (oud-)Popsporters
Waar: bovenzaal productiehuis Oost-Nederland, Bagijnenstraat 11, Deventer
Aanmelden: via de button hieronder

[button label=”Aanmelden” url=”https://goo.gl/forms/xCWFwufcWJrnjehi1″ color=”#eee” target=”_blank”
ptag=true]