Zangworkshops i.s.m. Vocal Center

Gepost op 5 juni 2016 - Popsport Network

Zondag 12 juni | Exclusief voor (oud-)Popsporters

Samen met Vocal Center organiseren we weer een intensieve en praktische dag om op je eigen niveau aan je zangskills te werken.  Met coaches Merijn van Haren en Robin van Beek merk je hoe je door middel van praktijkgerichte oefeningen meer uit je stem kunt halen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. We gaan eerst gezamenlijk aan de slag en gaan daarna in kleine groepjes verder met de punten waar jij aan wil werken.

Er komen die dag twee coaches:

Robin van Beek
Zangcoach voor o.a. Joop van den Ende producties. Hij was hij betrokken bij o.a. Miss Saigon, Zorro, Mary Poppins, Joseph, We will Rock you , Shrek, Ghost en Saturday Night Fever. Hij is de Vocal Coach voor hardrockband Guild of Stags, bij The Voice of Holland, voor Armin van Buren, Mr Probs, Kenny B en Kensington. Met zoveel ervaring kan hij je dus zeker verder helpen!

Merijn van Haren
Merijn is een zeer enthousiaste coach die veel put uit zijn praktijkervaring. Als echte rockzanger ligt hier zijn expertise, maar hij is ook bijzonder goed thuis in pop en soul zang. Hij is de leadzanger van de rockband Navarone die momenteel furore maakt in binnen en buitenland. Daarnaast zingt Merijn in veel projecten zoals Queen en Michael Jackson tributes.  Ook schrijft Merijn repertoire voor zijn eigen band. Daarnaast kan hij jou helpen met het voorbereiden van audities voor muziekopleidingen MBO/HBO, geeft hij workshops als bandcoach en kan hij jou helpen in de studio als studio coach.

Kijk voor de laatste updates in het Facebookevent.

Datum: zondag 12 juni 11:30-15:00u
Kosten: deelname gratis voor (oud-)Popsporters 
Waar:
Thiemeloods, Nijmegen
Aanmelden via het formulier hieronder, vóór 10 juni