Coaching

Wat is Popsport? Hét coachingsprogramma voor talentvolle, jonge muzikanten, bands en acts die meer willen met hun eigen muziek! Je krijgt coaching op maat van professionals uit de muziekbusiness.

Lees verder
Workshops

Als je meedoet aan Popsport, krijg je coaching op maat met workshops die passen bij jouw muziek en jouw ambities. Benieuwd naar wat je allemaal kunt doen? Bekijk onze workshops en coaches!

Lees verder
Network

Iedereen die deelneemt of ooit heeft meegedaan aan Popsport is onderdeel van het Popsport Network. Een creatief en zakelijk netwerk van enthousiaste en jonge muzikanten dus.

Lees verder

Het laatste nieuws

Popsport stage @ Pinguin Radio Showcases 2019 (voorheen Altersonic)

Popsport stage @ Pinguin Radio Showcases 2019 (voorheen Altersonic)

Pinguin Radio Showcases is het gratis showcase festival tijdens Eurosonic Noorderslag 2019 waar talentvolle en veelbelovende artiesten zich in de kijker spelen van het publiek en de aanwezige Europese muziekindustrie. Op vrijdagavond 18 januari wordt het exotisch warm in de Tiki Bar ...

Geslaagde afsluiting: Popsport Live Sessions!

Geslaagde afsluiting: Popsport Live Sessions!

Zaterdag 1 december 2018 waren de Popsport Live Sessions in De Basis! Zoals Tim Van Delft al zei: SUPER VET! De PopsportNL deelnemers gingen hierbij de studio van De Staat in voor een live recording met videoclip! Kijk terug ...

Nieuwe samenwerkingspartner Popsport

Nieuwe samenwerkingspartner Popsport

Vanaf 1 januari 2019 is poppodium Gigant in Apeldoorn de nieuwe organisator van Popsport Gelderland en neemt coördinator Milan Roerdink het stokje over van Lisanne Boomkamp. Gigant droeg eerdere jaren als locatie bij aan het traject en zal met haar ...

Deelnemers

 • Junkfood Lunchbox (deelnemer Limburg en NL 2017)

  “Het is een tof project dat ons weer nieuwe inzichten heeft gegeven en ons heeft geholpen om maar een volgende stap te gaan met de band”

  Junkfood Lunchbox (deelnemer Limburg en NL 2017)
 • PsySo (deelnemer Popsport NL 2017)

  “Ik heb Popsport ervaren als misschien wel het meest waardevolle wat wij nu met de band hebben gedaan en ik had deze kans voor geen goud willen missen!”

  PsySo (deelnemer Popsport NL 2017)
 • FaceCard (deelnemer Popsport Groningen en NL 2017)

  “Popsport was super chill”

  FaceCard (deelnemer Popsport Groningen en NL 2017)
 • Daisy (deelnemer Popsport Drenthe en NL 2017)

  “Het was superleuk en inspirerend”

  Daisy (deelnemer Popsport Drenthe en NL 2017)

Op zoek naar talentstages in Nederland? Check de podia-database van The Talentzone