• Gelderse doorstromer Popsport NL!

 • Derde doorstromer Popsport NL bekend!

 • Doorstromers vanuit Popsport Limburg bekend!

Coaching

Wat is Popsport? Hét coachingsprogramma voor talentvolle, jonge muzikanten, bands en acts die meer willen met hun eigen muziek! Je krijgt coaching op maat van professionals uit de muziekbusiness.

Lees verder
Workshops

Als je meedoet aan Popsport, krijg je coaching op maat met workshops die passen bij jouw muziek en jouw ambities. Benieuwd naar wat je allemaal kunt doen? Bekijk onze workshops en coaches!

Lees verder
Network

Iedereen die deelneemt of ooit heeft meegedaan aan Popsport is onderdeel van het Popsport Network. Een creatief en zakelijk netwerk van enthousiaste en jonge muzikanten dus.

Lees verder

Het laatste nieuws

Gelderse doorstromer Popsport NL!

Gelderse doorstromer Popsport NL!

Foto door Marcel Krijgsman Weer een nieuwe doorstromer naar Popsport NL: Dawn (oftewel Imke Dekker). Vanuit Popsport Gelderland stroomt zij door naar het landelijke Popsport traject! Zondag was er in Podium Gigant een afsluitende gezamenlijke workshopdag voor alle Popsport ...

Derde doorstromer Popsport NL bekend!

Derde doorstromer Popsport NL bekend!

De derde doorstromer naar Popsport NL is bekend! Vanavond via de Insta stories maakte Popaanzee Popsport (Zeeland) bekend dat Nameless door is naar het landelijke traject. Afgelopen vrijdag stonden de bands en acts tijdens de Showcase van Popaanzee Popsport ...

Schrijf je nu in voor het DSOPM Summercamp!

Schrijf je nu in voor het DSOPM Summercamp!

Wil jij je muzikale skills uitbreiden in de zomer of toelating gaan doen voor een vervolgopleiding in de muziek? Dan is het DSOPM Summercamp iets voor jou!Wat ga je doen?Via het Popsport Network geven wij 5 gratis plekken (t.w.v. ...

Deelnemers

 • Olaf Putker (deelnemer Gelderland en NL 2018)

  “Bij Popsport doe je vette workshops, ontmoet je professionele muzikanten, kom je op vette plekken en daarna heb je er ook nog veel aan!”

  Olaf Putker (deelnemer Gelderland en NL 2018)
 • PsySo (deelnemer Popsport NL 2017)

  “Ik heb Popsport ervaren als misschien wel het meest waardevolle wat wij nu met de band hebben gedaan en ik had deze kans voor geen goud willen missen!”

  PsySo (deelnemer Popsport NL 2017)
 • WhatTheFunk (deelnemer Drenthe en Popsport NL 2018)

  “Wij vonden Popsport een erg vette ervaring! En de Popsport Live Sessions zijn vetter dan een showcase omdat je een gezellige dag hebt én een videoclip en recording krijgt”.

  WhatTheFunk (deelnemer Drenthe en Popsport NL 2018)
 • Daisy (deelnemer Popsport Drenthe en NL 2017)

  “Het was superleuk en inspirerend”

  Daisy (deelnemer Popsport Drenthe en NL 2017)