A Minor Problem (Heerlen) naar Popsport NL

Gepost op 2 juni 2016 - Popsport

De eerste doorstromer naar Popsport NL is bekend: A Minor Problem! Dit werd bekendgemaakt tijdens de showcase van Popsport Limburg op 28 mei in de NIEUWE NOR in Heerlen. A Minor Problem is een energieke rock/punk band uit Heerlen die in 2015 hun debuut EP Houston, We Have A Minor Problem al uitbrachten. Tijdens Popsport Limburg 2016 hebben zijn o.a. de workshops Performance en Songwriting gevolgd.  De trajectcoaches, Tirsa Creusen, Eefje van Meer en Sean Verstraelen, waren zeer te spreken over hun serieuze ambitie en aanstekelijk enthousiasme op het podium. Daarmee hebben ze een plek verdiend in het landelijke coachingsprogramma om hun skills verder te ontwikkelen. Na de zomer starten ze met Popsport NL, samen met 10 andere acts uit Nederland die de komende weken in alle regio’s bekendgemaakt zullen worden.

De andere acts uit Popsport Limburg zien we natuurlijk terug in het Popsport Network, waar zij onbeperkt kunnen blijven deelnemen aan workshopdagen, masterclasses, speelplekken, radio optredens en meer. Ook voor hen houdt Popsport niet op. Hou ze in de gaten: Second Volume, Elle Hollis, Solid Gear, Curious Kid, Daemonos, Newborn Lunatics, Mick Mazoo, DJ Diego,

En natuurlijk dank aan Stichting Popmuziek Limburg, met in het bijzonder Paul Moerel en Jesse Deledda voor het organiseren van een top editie 2016!

Wat staat er op het programma van Popsport NL?
10 september, kick-off ArtEZ Arnhem
30 oktober, Kytopiadag Utrecht
doorlopende coaching op maat
eind november, Popsport Showcase Festival