Aanmelding Popsport Brabant 2020 van start

Gepost op 8 december 2019 - Popsport


Na een geslaagde Popsport Live Sessions in De Basis van afgelopen zaterdag, beginnen wij de week met goed nieuws: in 2020 is er weer een volwaardig traject van Popsport Brabant.

Popsport Brabant
Dit jaar zijn er een aantal workshopdagen georganiseerd in Veghel, maar in 2020 is er weer een volledig Popsport Brabant traject te volgen met grote dank aan onze partners Kunstbende, Talenthub Brabant, Phoenix CultuurBuma Music Academy en niet te vergeten Kunstloc Brabant en Provincie Noord-Brabant, die dit financieel mogelijk maken.

Leer professionals uit de muziekindustrie kennen
Popsport Brabant gaat in januari van start en de deelnemers krijgen artistieke en zakelijke workshops, persoonlijke coaching, workshopdagen, ontmoetingen, optredens en een opname in een professionele studio. Ze leren professionals uit de muziekindustrie kennen en ontmoeten muzikanten uit heel Nederland.

Aanmelden Popsport 2020
Popsport is hét coachingsprogramma voor muzikanten in heel Nederland die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar) kunnen zich aanmelden voor Popsport Brabant 2020 via www.popsport.nl/aanmelden.

Wil jij meedoen met Popsport 2020? Meer info over Popsport 2020 + inschrijven vind je hier!