Booster 2019

Gepost op 12 maart 2019 - Popsport Network

Booster muzikantendag en showcasefestival
Zaterdag 6 april kun je weer gratis naar Booster Festival! Popsport geeft vrijkaarten weg voor de Booster Muzikantendag. Hierbij kun je onder andere deelnemen aan de demopanels waar je één op één met de aanwezige professionals van boekingskantoren, radiostations en festivals kunt praten. 

’s Avonds vindt het showcasefestival plaats en kun je bands en acts checken in de binnenstad van Enschede, waaronder: A MiliPjotrGet JealousSebastian Kamae King KhamenDotlights en BrotherTill.

Gratis studiotijd!
Daarnaast hebben we een leuke deal met ArtEZ Enschede, jij kunt je aanmelden voor gratis studiotijd! Overdag ga je dan twee uur met techniekstudenten van ArtEZ de studio in om een nummer op te nemen. In totaal zijn er 4 studioplekken, dus wees er snel bij!

Muzikantendag in het kort:
Datum: 6 april
Tijd: 12.00-17.00 uur
Plaats: ArtEZ Conservatorium, Enschede

Meld je hier aan voor de Muzikantendag van Booster!

Studiotijd in het kort:
Datum: 6 april
Tijd: n.n.b. (overdag)
Duur: 2 uur
Plaats: ArtEZ Studio, Enschede

Meld je hier aan voor de studiotijd!

Pre conferenties
Voorafgaand aan het Booster festival vinden er 3 pre conferenties plaats waarbij jij meer info krijgt over Booster, je komt te weten welke panels tijdens de Muzikantendag interessant zijn voor jou, welke muziekprofessionals/programmeurs er zijn tijdens het festival en waar zij opletten bij het scouten van bands en acts! Daarnaast kun je jouw ragen stellen en is er een borrel.

Er zijn 3 gratis pre conferenties met allemaal hetzelfde programma, dus check een pre conferentie in Luxor Live Arnhem, Hedon Zwolle of in Metropool in Enschede. Inschrijving voor de pre conferenties is gesloten.

11 maart Luxor Live Arnhem          19.00 – 21.30 uur       Meer info
12 maart Hedon Zwolle                     19.00 – 21.30 uur       Meer info
13 maart Metropool Enschede         19.00 – 21.30 uur       Meer info