Convenant Talentontwikkeling in de Popmuziek

Gepost op 16 januari 2020 - Popsport Network

Convenant Talentontwikkeling in de Popmuziek
Vorige week tijdens Eurosonic Noorderslag is het Convenant Talentontwikkeling in de Popmuziek 2020-2024 gepresenteerd. De initiatiefnemers POPnlKunstbendePopsport en Popronde ondertekenden het convenant waarin afspraken worden gemaakt over de talentontwikkeling in de popmuziek voor de komende vijf jaar. Het eerste exemplaar werd door panelmoderator Roufaida Aboutaleb overhandigd aan Christianne Mattijssen, directeur Erfgoed & Kunsten bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Doel van het convenant
In het convenant leggen de betrokken partijen vast dat zij zich gezamenlijk inzetten voor een optimaal klimaat en infrastructuur voor talentontwikkeling op het gebied van popmuziek.

De initiatiefnemers houden zich bezig met activiteiten, die zijn gericht op het stimuleren, verbinden en inspireren van jonge popmuzikanten om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Dit convenant is er voor alle genres in de popmuziek en verzekert de gezamenlijke inzet voor een blijvende groei en investering in talentvolle muzikanten door activiteiten, kennis en netwerk met elkaar te verbinden.

Meer weten over het convenant?
Het Convenant Talentontwikkeling in de Popmuziek 2020-2024 is hier gratis te downloaden of via http://www.popnl.nl/activiteiten/.