Deelnemers museumrondes Art Rocks bekend!

Gepost op 1 november 2018 - Popsport Network


Er zijn 56 acts geselecteerd voor de museumronde van Art Rocks, de landelijke muziekcompetitie die muzikanten uitdaagt een lied te maken geïnspireerd op een kunstwerk. In totaal stuurden ruim 165 artiesten en bands een zelfgeschreven nummer in.

Juryleden Blaudzun (Art-Rocks-ambassadeur), Roosmarijn Reijmer (Friendly Fire) en Minke Schat (De Lakenhal) kozen per museum de zes beste acts, variërend van hiphop tot klassiek, en van rock tot house. Daarnaast stemde het publiek per museum één extra act de volgende ronde in en koos elk museum zijn persoonlijke favoriet.

Onder de geselecteerde deelnemers zijn ook een aantal (ex-) Popsporters én deelnemers aan onze Workshopdagen Songwriting! WhatTheFunk, Tricycle, Patrick van Holland, Teddy Macrander, PsySo, Jelske, Kick, Schat, Fabz PI en Sterre Weldring zijn geselecteerd om tijdens de museumrondes live op te treden bij het door hen gekozen kunstwerk of object in het museum. In deze museumrondes strijden ze om een plek in de finale in poppodium Paradiso op 23 januari 2019.
Meer info is te vinden op de website van Art Rocks!