Eindshowcase Popsport Limburg 25 mei

Gepost op 10 mei 2019 - Popsport
Foto door: Sharik Derksen
25 mei organiseert Pop in Limburg de eindshowcase van Popsport Limburg in Muziekcentrum De Bosuil. Tijdens deze showcase laten de tien deelnemende acts zien wat zij vanaf januari hebben geleerd in het regionale Popsport traject. Zij kregen workshops, een-op-een coaching en stonden op het podium tijdens de tussentijdse showcases. Hiermee hebben zij zich de afgelopen periode ontwikkeld op het gebied van bandcoaching, songwriting, stageperformance, social media en meer.

Wil jij naar de eindshowcase van Popsport Limburg? Koop dan je kaartje via een van de deelnemers voor 5 euro! >> De deelnemer die de meeste kaarten verkoopt wint namelijk de publieksprijs. <<

Tijdens de showcase zullen er twee acts gekozen worden die doorstromen naar Popsport NL.

Van singer-songwriters naar bands tot producers, de eindshowcase van Popsport Limburg heeft het allemaal. Wij stellen de deelnemers graag hieronder aan je voor!

Petrified is een alternatieve rock band uit Maastricht, bestaande uit Bram van Heuven, Morris de la Rambelje en Gilles de Heer. Zij traden al op met Kunstbende Limburg en Trek festival Maastricht en hebben op 8 maart de single ‘Shame’ uitgebracht!

Botak is 13 jaar jong en afkomstig uit Weert. Hij produceert zijn eigen muziek in de genres trap en hiphop.  Zijn tracks zijn divers in sound en structuur en tijdens Popsport Limburg 2019 zal hij zich focussen op afmixen, live performance en branding.  

Ar-Jane (Arjanne Beukers) is 18 jaar en komt uit Geleen. Ze is een beginnende singer-songwriter, en maakt pop liedjes met zang en piano. Ze stond al op op DVERS en Kunstbende Limburg en is deelnemer van het CREATORS PLATOFRM. Daarnaast is ze trotse finalist van Podiumvrees 2019!

Curve is een band die vooral eigen nummers te horen brengt in het genre alternative. Zij komen uit Maastricht en bestaan uit  Djamal Tehubijuluw, Sacha Kurensky, Eline Pechler, Dylan Dosne, Timothey Munnichs.

Levi Delait is de man achter LEVINCI, 21 jaar en woont in Geleen. Hij is actief als rapper/vocalist en als producer. Onder zijn alias LEVINCI maakt hijhiphop/trap en heeft hij in 2018 een EP en enkele singles uitgebracht. 

Defenestrate is een alternative rockband uit Heerlen. De band speelde o.a. al op Fijne tonen festival in Voerendaal en Bunkerpop in Landgraaf. Defenestrate bestaat  uit vier mannen en één front-vrouw:  Dennis Schlag, Franka Hoebers, Mickey Laheij, Jon Reijntjes en Siem Adema.

TOM$ON is de artiestennaam van Tom Kurstjens. Hij is 15 jaar jong en komt uit Heythuysen. TOM$ON is zeer actief bezig als een producer/dj en draaide al livesets tijdens diverse shows. Zijn muziek valt binnen de genres hiphophouse,moonbahton en trap

Jaden Kuipers is een jonge singer-songwriter uit Blerick. Ze is 16 jaar en speelt zelf geschreven nummers en covers die je kunt plaatsen in het genre pop en R&B

Sem Peters is een 16 jaar jonge producer/dj. Sem woont in Roermond en maakt tracks in de stijlen alternative en electronic. Tijdens Popsport Limburg 2019 zal hij aan de slag gaan met verschillende workshops en twee liveshows geven! 

Black Swords is een stoere rock band uit Melick.  Ze mogen dan nog zeer jong zijn maar hebben nu al een live optreden gegeven bij Serious Request 2018 en namen deel aan Hollands Got Talent! De band bestaat uit Evy Heckman, Loek Bijnen, Wytze Spierts, Senna Trometter en Bram Bijnen.