Hi L1V

Gepost op 19 oktober 2020 - Popsport
Ze kwam van Popsport Gelderland naar Popsport NL en zit altijd zingend in de auto, want anders…. Meet L1V!

L1V

Wat is je naam? 
“Liv”

Wat is je leeftijd?
“19 jaar.”

Wat voor werk/opleiding doe je?
“Creative business”

Wat is je artiestennaam?
“L1V”

Vertel wat meer over je muziekstijl!
“Ik maak popmuziek met urban invloeden. Ik voeg graag urban invloeden toe omdat ik (commerciële) popmuziek snel oppervlakkig vind, deze invloeden brengen vaak diepte mee.”

Wat is je lievelingsartiest/band?
“Hoe ik vroeger helemaal gek was van een band – one direction- heb ik dat nu helemaal niet meer. Misschien omdat ik bekende personen nu ook zie als gewoon maar mensen, met net zo goed imperfecties. Artiesten waar ik wel vaak naar luister zijn bijvoorbeeld: Russ, Khalid en Chance the rapper.”

Waar kijk je het meest naar uit tijdens het traject?
“De coachingsessies zijn voor mij wel het belangrijkste tijdens dit traject. Ik leer elke keer weer wat nieuws en kijk daarom ook steeds weer uit naar de volgende!”

Wat hoop je te bereiken tijdens Popsport NL?
“Met Popsport NL wil ik mijn schrijfskills verbeteren en een beter beeld krijgen van wie ik ben als artiest. Met alle info die ik meekrijg tijdens het traject, hoop ik ook na het traject zelfstandig aan de slag te kunnen om mijzelf verder te ontwikkelen.”

Wat is je het meest bijgebleven van de Kick-off?
“Bij de kick-off leerde ik mijn coach kennen. Ze confronteerde mij met de dingen waaraan ik moet werken op haar straight-forward manier: ‘je lijkt zo inspiratieloos’. Dit was even slikken (en traantje wegvegen) maar wel goed. Hierdoor hebben we elkaar goed leren kennen en weten we wat we echt aan elkaar hebben. Voor mij was dit uiteindelijk vooral een motivatie om beter te doen en haar feedback mee te nemen in mijn leerproces! ”

Gek weetje over jezelf?
“Als ik niet zing word ik wagenziek.”

Check hier haar Spotify