Hoe is het nu met Marvin Bergh?

Gepost op 16 november 2020 - Popsport Network

De inschrijving van Popsport 2021 is geopend; een goed moment om aan oud-Popsporters te vragen hoe het nu met hen is.

Lees verder en laat je inspireren!

Hoe heet je, wat is je artiestennaam en waarvan moeten we jou kennen?
“Marvin Kleering van Beerenbergh, een lange naam ik weet het hahahaha. Daarom heb ik er Marvin Bergh (burk) van gemaakt. Voor nu zou je me kunnen kennen van FunX maar ik ben nog lang niet waar ik wil zijn als artiest dus daar werk ik naar toe.”

Wanneer deed je mee aan Popsport en vanuit welke regio?
“Ik deed mee aan Popsport Gelderland in 2017.”

Marvin @ Kick-off Popsport Gelderland 2017
Marvin @ Kick-off Popsport Gelderland 2017

Welk pad heb je bewandeld nadat je het Popsport traject hebt doorlopen?
“Er is in drie jaar tijd best veel gebeurd. Ik ben wat betreft muziek altijd ondernemend geweest. Zo bracht ik dit jaar mijn eerste zelfgeproduceerde EP ‘Samen’ uit, heb ik in december 2019 in de theatershow van een van mijn muzikale helden (Alain Clark) mogen spelen. Sinds corona het land in kwam ben ik begonnen met wekelijkse covers (Berghmonday) waarbij ik reposts kreeg van artiesten als Nielson en Roxeanne Hazes. Ik heb vooral veel gewerkt aan mijn zang en productieskills.”

Wat heeft Popsport betekend voor jouw muzikale carrière?
“Door Popsport heb ik nieuwe mensen leren kennen die ook muziek maken; als Edenaar is dat top. In Ede kende ik vrij weinig mensen die muziek maakten, dus daar is een traject als Popsport geweldig voor.”

Waarom moet iemand volgens jou meedoen aan Popsport?
“Als beginnende artiest/band zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden, maar die ontdek je niet zomaar, of ontdek je pas als het te laat is. Popsport geeft je tools mee door middel van workshops/masterclasses waar je leert over dingen waar je normaal niet zo snel op komt als je net begint. Dus je groeit ook sneller als artiest of band.”

Hoe ziet jouw muzikale toekomst eruit over 5 jaar?
“Ziggodome staat op mijn lijstje. Over 5 jaar wil ik daar mijn eigen show uitverkopen. Wel langskomen als het me lukt he?!”

Wil je meer horen van Marvin? Volg ‘m op de volgende kanalen:

Instagram
Facebook
Official website