In de spotlight: regiocoördinator Cynthia Weiss

Gepost op 29 maart 2021 - Popsport

Onze regiocoördinatoren zijn onmisbare krachten binnen Popsport. Zij zorgen ieder jaar weer voor een prachtige groep muzikanten, workshops en vele showcases. Ze begeleiden de deelnemers en zorgen dat doelen behaald worden.  Vandaag zetten we Cynthia Weiss in de schijnwerpers, zij is Popsport coördinator bij Popsport Groningen

Wat doe je als regiocoördinator bij Popsport?
“Als regiocoördinator ben ik het aanspreekpunt in jouw regio en regel ik alles om Popsport in jouw regio mogelijk te maken. Daarnaast zorg ik ervoor dat de deelnemers een tof en passend traject tegemoetgaan met coaches die ze verder kunnen helpen, voor verschillende workshops die aansluiten op de wensen van een act, een studiosessie waarbij deelnemers een eigen nummer mogen opnemen en een professionele fotoshoot.”

Mooiste herinnering als regiocoördinator bij Popsport?
“Ik heb niet echt één specifiek moment, maar wat mij altijd het meeste bij blijft zijn de ontwikkelingen en de groei die iedere act doormaakt en waarbij wij ze net even dat duwtje in de goeie richting kunnen geven dat ze nog harder en gemotiveerder bezig gaan met hun eigen muziek.” 

Wat doe je nog meer naast Popsport?
“Naast Popsport treed ik op en maak ik eigen muziek onder de naam CYNN @cynnmusic , daarnaast geef ik muziekles bij @derijdendepopschool

Welke plaat is op dit moment je lievelings en waarom?
“Lastige vraag! Het varieert altijd bij mij, maar als ik 1 plaat moet kiezen op dit moment ga ik voor Bitterzoet van Eefje De Visser.”