Inspiratiedag Kytopia 2018

Gepost op 8 november 2018 - Popsport

Zondag vond de inspiratiedag in Kytopia plaats! De deelnemers hadden er zin in en al snel werden ze ondergedompeld in de inspiratiesessies van de coaches van Kytopia. En ook Hugo was er deze dag weer bij om alles in een vlog vast te leggen.

De inspiratiesessies bestonden uit: een jamsessie en improvisatieworkshop van Pieter de Graaf (was componist & pianist bij The Kyteman Orchestra en nu solo), analoge klanksynthese & elektronische muziek door Allert Aalders van Sonar Traffic, ‘de inloopstudio’: deelnemers kregen de kans om één song op te nemen in een van Kytopia’s professionele opnamestudio’s bij Roy van Rosendaal.

Daarnaast ging Holly Haylock (tourmanagement The Kyteman Orchestra) in op de ‘Do’s en don’ts’ in de muziekwereld, Pax (rapper en zanger bij het project The Kyteman Orchestra) gaf een workshop tekst, rap, zang en freestyle en verder kregen de deelnemers een fotoshoot van fotograaf Marcel Krijgsman!

Leuk weetje: Tricycle heeft zelfs een nummer opgenomen in de studio bij Roy, wat zij deze dag bij Pax hebben geschreven.

Bekijk hieronder een foto impressie:

Foto’s door Marcel Krijgsman

Meer foto’s via Facebook!