Mei Money Maand

Gepost op 29 april 2020 - Popsport Network

Met deze broodnodige workshop serie staat de maand mei volledig in het teken van de financiële zekerheid voor muzikanten.

Wil je weten hoe je slimme verdienmodellen kunt bedenken nu alle inkomsten uit optredens wegvallen? Wil jij als muzikant meer financiële zekerheid creëren? Popsport komt met de Mei Money maand! Een maand lang wekelijks workshops over geldzaken voor muzikanten.

Mei Money Maand
Juist in deze tijd blijkt hoe belangrijk het is om ook zakelijk creatief te kunnen zijn als artiest. Spreid je inkomstenbronnen en leer als een pro om te gaan met financiële keuzes. Inkomsten uit optredens vallen plotseling weg. Wat zijn nu je opties? Bereid je voor en sta sterk in onverwachte scenario’s! Start morgen met de eerste workshop. 

PROGRAMMA MEI MONEY MAAND

30 april – Inkomsten & investeringen – door Roderick Udo
Roderick neemt je mee langs de verschillende mogelijkheden om een carrière in de muziek financieel mogelijk te maken.
Plaats: Zoom,
gebruik deze link of Meeting ID:886 6826 3399
Meer info

7 mei – Workshop Label/legal – door Gaetan van de Sande 
Gaetan werkt met artiesten als Boef, Famke Louise en Ali B. Hij geeft je in deze workshop tips en tricks over hoe jij jouw muziek onder de aandacht brengt en op welke manieren je kunt samenwerken met platenmaatschappijen.
Plaats: Zoom, gebruik deze link of Meeting ID: 841 6815 9390
Meer info

14 mei – Workshop Online distributie + geld verdienen – Daniël Dols
Je release is klaar, wat nu? Hoe publiceer je je muziek, kom je aan luisteraars en verdien jij je opnamekosten terug? Daniël Dols, (oprichter van SongKit) helpt je muziekcarrière in eigen handen te nemen. Want je kunt meer zelf dan je denkt!
Plaats: Zoom, gebruik deze link of Meeting ID: 835 0274 3201
Meer info

21 mei – Workshop Management – Lisanne Middag
Lisanne (tourmanager & artiestenmanager van Matt SimonsTyphoon) besteedt in haar workshop aandacht aan de verschillende aspecten van management. Waar je nu ook bent in je muzikale carrière; voor iedereen is er een volgende stap. Ze bespreekt onder andere het belang van doelen stellen, strategie bepalen en plannen…
Plaats: Zoom, gebruik deze link of Meeting ID: 839 3805 4788
Meer info

27 mei – Workshop A&R – Menno Timmerman
Menno Timmerman (management van o.a Kensington en Ilse De Lange) geeft een workshop A&R (Artist & Repertoire) en legt uit hoe jij jouw artistieke kant zo goed mogelijk kunt afstemmen op de markt.
Plaats: Zoom gebruik deze link of Meeting ID: 837 7566 0696
Meer info

28 mei – Workshop Cash in coronatijd – Olivier de Neve
In deze workshop geeft Olivier de Neve (bedrijfskundige en professioneel muzikant) je praktische tips over hoe je in deze moeilijke tijd tóch nog geld kunt krijgen voor het maken van muziek. Spoiler alert: stiekem zijn er meer mogelijkheden dan je denkt, ook wanneer je als muzikant aan het begin van je carrière staat!
Plaats: Zoom, gebruik deze link of Meeting ID: 854 5061 9716
Meer info

Bekijk alle online workshops!