NIEUW: Popsport Proeftuin

Gepost op 3 mei 2021 - Popsport

Popsport Proeftuin is hét coachingsprogramma voor jonge muzikanten uit Midden- en Noord-Limburg die meer willen met hun eigen muziek. Gemotiveerde bands, dj’s / producers, singer-songwriters, rappers en acts (tussen 14 en 21 jaar) uit Noord- en Midden-Limburg kunnen zich nu aanmelden!

Start dicht bij huis
Jonge muzikanten uit de regio kunnen met deze Proeftuin nog dichter bij huis deelnemen aan het Popsport traject. Vanaf half mei t/m eind september krijg je artistieke en zakelijke workshops, persoonlijke coaching van professionals uit de muziekindustrie, workshopdagen, ontmoetingen, optredens, een fotoshoot en een opname in een professionele studio. Er wordt nauw samengewerkt met het bestaande, succesvolle Popsport Limburg traject, met standplaats Geleen in Zuid-Limburg.

Popsport Proeftuin
Popsport Proeftuin is de enige proeftuin in Nederland voor Popmuziek. Het is ontstaan doordat de cultuurregio Noord-Limburg als enige cultuurregio in Nederland popmuziek tot speerpunt heeft benoemd. Niet alleen de deelnemers, maar ook de coaches en coördinatoren van het project komen uit de regio. De Proeftuin Popmuziek is een samenwerking tussen popmuziekliefhebbers, -makers en -professionals in de bovenste helft van de provincie Limburg.

De landelijke talentontwikkelingsorganisatie Popsport is trots op deze unieke proeftuin en leent haar expertise en netwerk graag voor deze bijzondere editie. Jorien Stravens, directeur: “Wij investeren graag in dit eenmalige traject, omdat we staan voor gelijke kansen in de muziekindustrie, en elke jongere i
n Nederland de mogelijkheid willen geven om zich verder te ontwikkelen in hun muzikale talent. Niet alleen de regionale popsector van Noord- en Midden-Limburg, maar het hele Limburgse en Nederlandse muziekklimaat krijgt hiermee een extra boost!”

 

Kom jij uit Midden- of Noord-Limburg en wil jij mee doen aan Popsport Proeftuin?
Meld je dan nu aan! Aanmelding loopt tot midden mei.