Nieuwe samenwerking in Zeeland

Gepost op 24 januari 2018 - Popsport

PopAanZee en Popsport Zeeland gaan in 2018 samen onder één naam; voortaan doen de deelnemers van PopAanZee Academy mee aan Popsport Zeeland. In maart gaan de nieuwe edities van start: PopAanZee Academy voor muzikanten van 12–20 jaar en PopAanZee Gold voor gevorderde muzikanten. Zeeuws poptalent kan zich tot 28 februari aanmelden.

PopAanZee Academy i.s.m. Popsport
Met workshops maken professionals uit het land de deelnemers aan de PopAanZee Academy wegwijs op het gebied van performance, songwriting en zangtechniek. Daarnaast is er aandacht voor de zakelijke kant van het muzikantenbestaan. Na deelname in Zeeland worden de deelnemers lid van het Popsport Network en één act gaat door naar het landelijke programma van Popsport.

PopAanZee Gold
PopAanZee Gold is de nieuwe naam voor het jaarlijkse bandcoachingstraject dat tien jaar geleden startte. Het is bedoeld voor Zeeuwse bands en muzikanten die de sprong naar nationale bekendheid willen wagen. Hiervoor zijn professionele coaches beschikbaar uit de Nederlandse muziekindustrie. Deelnemende acts verzorgen een eigen clubshow en krijgen de kans op festivals op te treden, waaronder Concert at SEA en het Zeeland Nazomerfestival.