POPSPORT NIEUWS

Leuk nieuws! Popaanzee Popsport act Breakout is geselecteerd voor de internationale finale van de Imagine Music Experience. De Zeeuwse band zal in september met finalisten uit acht andere landen naar Brussel afreizen om workshops te volgen en uiteindelijk te strijden om de winst.

Imagine Music Experience

De Imagine Music Experience is een internationale muziekcompetitie voor talentvolle muzikanten tussen de 13 en 21 jaar. Het streven is om jonge muzikanten te helpen met het bereiken van hun doelen door het aanbieden van workshops, jamsessies en de competitie. Deelnemende landen zijn België, Brazilië, Kroatië, Frankrijk, Polen, Nederland, Noorwegen, Zweden en Zimbabwe. De selectie voor de Nederlandse finalist is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de Muziekgieterij en Popsport.

Breakout

Breakout bestaat uit vier enthousiaste, energieke muzikanten; Kerstin de Jonge op zang, Chris Rentier op gitaar, Tijn Datema op drums en Louis Goedemé op bas. De band heeft eerder dit jaar deelgenomen aan Popsport; hét ontwikkeltraject voor jonge muzikanten tussen de 14 en 21 jaar.