IN DE GREENROOM MET..

Isis Cloudt

Mijn naam is Isis Cloudt. Ik ben een DJ en producer en sta bekend om mijn energieke live sets. Genres die ik produceer en draai zijn drum and bass en bass house. Ik ben begonnen met draaien toen ik 10 jaar was, sindsdien heb ik veel meegedaan aan dj-wedstrijden, waardoor ik al op veel mooie plekken heb mogen draaien. Sinds 2023 ben ik resident DJ bij Bootshaus, de nummer 5 club van de wereld. Ik heb meegedaan aan Popsport in 2020.

“Popsport is een platform dat je de vrijheid

geeft om te doen wat je leuk vindt.”

Hoe was het voor jou om met Popsport mee te doen? En wat heeft Popsport voor jou betekend?

Popsport was voor mij een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van mijn eigen producties. Door de hulp en workshops die jullie aanboden, heb ik mij kunnen ontwikkelen op gebied van eigen producties, branding en alles wat er bij het zijn van een DJ/producer/artiest komt kijken.

Als er iemand druk is geweest tijdens hun Popsport tijd, ben jij het wel.
Hoe houd je dat vol?

Ik ben altijd bezig met muziek maken en optredens doen. Popsport helpt, ondersteunt en support heel veel! Ik vind het erg tof dat Popsport een platform is die je de vrijheid geeft te doen wat je leuk vindt en daarbij manieren heeft om iedereen persoonlijk te helpen en ondersteunen. Wanneer je doet wat je grootste passie is, dan zijn alle mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen welkom. Plus, je komt terecht in een mooie, gezellige en creatieve community. Dit is niet alleen goed voor je netwerk, maar is ook leerzaam doordat je van iedereen wat kunt leren.

Als er iets was wat je aan jezelf in je Popsport-tijd kon vertellen, 
wat zou dat dan zijn?

Ben niet te veel bezig met wat andere van je denken. Uiteindelijk gaat het erom wat jezelf wilt en hoe jij je zelf het liefste ziet. Wanneer je te veel bezig bent met wat andere van je vinden, houd het jezelf alleen maar tegen om je doelen te bereiken.

“Het gaat om wat je zelf wilt

en hoe jij jezelf het liefste ziet.”

Bij Popsport zijn er relatief weinig artiesten die elektronische muziek maken, wat zou jij twijfelaars uit jouw muziekstroom mee willen geven over het meedoen?

Popsport is erg meedenkend en creëert een goede omgeving voor iedereen die passie heeft voor muziek. Popsport kijkt per persoon naar wat diegene nodig heeft. Als muziek een grote passie voor je is, dan zie ik geen reden waarom je een kans zoals bij Popsport uit de weg zou gaan. Je groeit er als persoon en als artiest, je hebt dus eigenlijk niks te verliezen!

Wat was het vetste wat je in jouw carrière hebt meegemaakt? En wat staat er nog op je lijstje van wat je nog graag als artiest zou willen meemaken?

Ik heb al veel leuke optredens mogen doen. Zo heb ik op podiums opgetreden zoals; TivoliVredenburg in Utrecht en Poppodium 013 in Tilburg. Ik heb mogen draaien tijdens het event van Vato Gonzalez tijdens ADE. In 2021 heb ik een DJ contest gewonnen in Bootshaus, de nummer 5 club van de wereld. Sinds 2023 ben ik resident dj van Bootshaus en sta ik hier 1 à 2 keer per maand te draaien. Wat ik graag zou willen meemaken als artiest is om te kunnen touren met mijn eigen show. Dit is iets waar ik naartoe werk en wat ik als doel zie voor de toekomst.

Stel je voor, de concertgoden geven je de optie om op jouw
droom-venue te spelen, waar zou dat dan zijn? En waarom?

Waar ik graag nog zou willen draaien zijn toch de clichés die elke DJ opnoemt: Tomorrowland, Ultra Miami, EDC. Waarom? Ik vind het belangrijk om groot te denken, want alleen dan ga je grote stappen kunnen maken. Deze kansen komen natuurlijk niet vanzelf aanwaaien. Toch denk ik dat met hard werken en goede (realistische) doelen stellen, alles mogelijk is! Het is mijn ultieme droom om mijn eigen muziek met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen op zo’n grote festivals!

“Als muziek je grote passie is, dan zie ik geen

reden waarom je Popsport uit de weg zou gaan.” 

Wil je meer van Isis Cloudt horen?
Zie haar dan live of beluister haar muziek op Spotify!

Benieuwd naar onze andere interviews met Popsporters?