POPSPORT NETWORK

No Man’s Land is de plek waar aanstormende en gevestigde artiesten, muziekindustrieprofessionals, beleidsmakers en studenten elkaar ontmoeten en inspireren! Hier moet je als Popsport Networker dus eigenlijk gewoon naar toe?.

Wat: No Man’s Land conferentie & festival
Datum: woensdag 7 december 2022
Tijd: 10.30 uur tot n.t.b.
Locatie: TivoliVredenburg, Utrecht

Popsport geeft voor het Popsport Network 2 gratis tickets weg. Aanmelden kan t/m 25 oktober

Schrijf je in
Blanks

Programma

Popsport geeft aan mensen uit het Popsport Network 2 kaarten weg voor de conferentie en het showcase festival No Man’s Land. Wat er zoal op het programma staat? Nou, een hele hoop toffe dingen! Zo neemt Eefje de Visser een deel van haar team mee voor een inzichtje in wat er achter de schermen allemaal geregeld wordt. Willem Smit (o.a. Palio Superspeed Donkey, Canshaker PI en Personal Trainer) geeft een workshop songwriting. Artiest BLANKS vertelt over de verschillende routes om van lokale act naar nationale artiest te gaan. En oh ja, hoe zit het nou eigenlijk met TikTok als marketingtool?

Check het voorlopige programma vooral zelf even!

Aanmelden

Demopanels

Neem je demo’s vooral mee want er zijn maar liefst twee demopanels!

FunX Demopanel

Dit jaar kun met je eigen muziek ook terecht bij de FunX Demopitch. Heb jij een track liggen maar wil jij daar toch nog een frisse blik op? Drop jouw demo bij ons hiphop panel van ervaren muziekindustrieprofessionals! De professionals geven je waardevolle feedback, tips waar je het best aan kunt kloppen en wie weet een lead voor jouw signing.
Met Tannaz Hajeby (FunX), Randall Spann (Music Director FunX) en Jairzinho (Artiest). 

Musicmaker Demopanel
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Neem dan een CD of USB mee en pitch jouw nieuwe single aan een panel van ervaren muziekindustrieprofessionals! Reken op waardevolle feedback, tips waar je het beste kunt aankloppen óf een lead voor jouw signing. De drie tofste en meest bijzondere demo’s worden uitgelicht in het magazine Musicmaker!
Met Lisa de Jongh (Programmeur TivoliVredenburg), Luca Sarsanszky (A&R bij Warner Chappell Music), Paul Sinha (Artiest) en Dennis van Leeuwen (Day Four Management/Bloomer Records).