Popsport ontvangt opnieuw de vierjarige subsidie van het Rijksfonds!

Het Fonds voor Cultuurparticipatie heeft zojuist bekendgemaakt ons ontwikkelprogramma de komende vier jaar wéér volledig te steunen. Na 20 jaar Popsport geloven wij ook nog steeds in de waarde van zorgvuldige begeleiding van jonge creatieve popmuzikanten in heel Nederland. En dat laatste is met deze aanvraag bestendigd: per 2025 is het ontwikkeltraject toegankelijk voor talentvolle en gedreven popmuzikanten uit alle hoeken van Nederland en is Popsport 100% landelijk dekkend. Daarnaast breiden we ons programma uit met een internationale tak en blijven we ons vol inzetten voor een inspirerende en sterke infrastructuur voor popmuziek in alle provincies van Nederland.

Dank aan alle fijne en toegewijde coaches en professionals, die samen met ons dit programma maken tot wat het is en hun kennis en ervaring inzetten voor de nieuwe generatie muzikanten. En natuurlijk FCP voor dit vertrouwen!

Hierbij ook onze grote felicitaties aan de andere organisaties die met bloed, zweet en tranen deze subsidieaanvraag met succes hebben doorstaan. You did it!