POPSPORT NETWORK ACTIVITEIT

Booster connect de creatieve muziekindustrie! De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek. Popsporter’s kunnen gratis naar de conferentie en maken kans op 2 uur gratis studiotijd.

Booster Conferentie + Festival
Datum: Zaterdag 9 april ’22
Tijd: 11:30 – 17:00 uur (van 19:30 tot 01:00 is er ook een gratis showcase festival)
Locatie: ArtEZ, Enschede

Aanmelden Conferentie + FestivalAanmelden voor studiotijd
booster-festival-9-april-2022

Booster Conferentie

Een masterclass beatmaking? Of een one-day songwriting camp? Op het dagprogramma van Booster vind je ook dit jaar diverse workshops en seminars. Als Popsporter kun je een plekje op de gastenlijst krijgen. Wel zo VIP.

Ook kunnen acts zichzelf vooraf aanmelden voor de feedbacksessies, waarbij ze in gesprek kunnen met talentscouts en muziekprofessionals om feedback te krijgen op zakelijke en muzikale vraagstukken. Ieder jaar zijn er talentscouts en muziekprofessionals aanwezig uit de Nederlandse muziekindustrie met o.a. boekers, managers, programmeurs en producers. Booster is er om de connectie tussen de act en professional te versterken.

Aanmelden Conferentie + Festival

Gratis studiotijd!

Met Popsport Network de studio in? Yes please! We geven 4x 2 uur studiotijd weg, op 9 april tijdens de Booster Conferentie! Extra leuk: bezoek voor of na je studiotijd ook de conferentie 🙂

Bij ArtEZ Enschede krijg je op 9 april in de middag 2 uur lang de tijd om een nummer op te nemen in de compleet uitgeruste studio’s. De opname wordt verzorgd door de studenten van ArtEZ en wordt later aan jou gegeven in een basic mix. Elke studio heeft een drumkit, gitaar amp (Fender Deluxe Reverb of Vox AC30) en bass amp.

Je kunt tot 27 maart aanmelden – op 28 maart wordt gekozen welke 4 acts de studiotijd mogen gebruiken.

Aanmelden voor studiotijd