POPSPORT NETWORK ACTIVITEIT

Tijdens de Booster Muziekconferentie kan je veel kennis op muzikaal en zakelijk vlak opdoen door workshops, panels en masterclasses te volgen. Daarnaast kan je je ook aanmelden voor feedbacksessies met talentscouts en muziekprofessionals. Verder is deze dag een uitstekend moment om je netwerk uit te breiden en kennis uit te wisselen met andere artiesten en professionals uit de muziekindustrie.

Je hebt een ticket nodig! Normaal betaal je €10,- voor een ticket, maar met de kortingscode die na het invullen van het aanmeldformulier verschijnt, kun je voor €5,-een ticket scoren. Wacht niet te lang, want er zijn een beperkt aantal kortingskaarten.

Booster Muziekconferentie 
Datum: Zaterdag 1 april 2023
Tijd: Vanaf 11.00 uur
Locatie: Enschede

Lees meer en meld je aan
booster-festival-9-april-2022

How To Conference? – Meeting

Je navigeren tijdens een muziekconferentie kan best spannend zijn. Daarom organiseren we voorafgaand aan de muziekconferentie de How To Conference meeting van 11:00 – 12:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst gaan we jou tips geven om te netwerken, vertellen welke programmaonderdelen voor jou interessant zijn en hoe je het meeste uit zo’n conferentiedag te halen. Zo ga je samen met andere Popsporters voorbereid de muziekconferentie in. Deelname hieraan is gratis.

Aanmelden voor de meeting

Level Up Live Sessies

Als Popsporter krijg jij de kans om tijdens Booster aan je live performance te werken! Live performance coach Jasper Meurs van Banji gaat met Popsporters de oefenruimte in, waarbij  ieder één eigen nummer spelen. Jasper gaat je feedback geven, om een flinke stap te zetten in je live performance. Daarnaast leer je ook van de feedback van de twee anderen en help je elkaar door je eigen feedback te geven.

Aanmelden voor een Level Up Live Sessie
Jasper Meurs drummer Banji