POPSPORT NETWORK ACTIVITEIT

Leren en zomer zijn niet de leukste combinaties. Behalve als het over een mega tof muziek summercamp gaat natuurlijk! Speciaal voor onze Popsporters t/m 26 jaar hebben wij vijf tickets gekocht (t.w.v. 330 euro per ticket) voor het Summercamp van de Dutch School of Popular Music (DSOPM). Meld je voor 20 juni aan om kans te maken op een plek.

Dutch School of Popular Music Summercamp
Datum: Maandag 25 t/m Vrijdag 29 juli ’22
Tijd: 10:30 – 17:30 uur
Locatie: Q-Factory, Amsterdam

Aanmelden DOSPM Summercamp

Summercamp

Het Summercamp van DSOPM: een boeiende intensieve week vol muziek, ambitieuze enthousiaste mensen, bandlessen en instrumentale lessen voor zang, gitaar, basgitaar, drums en toetsen! Daarnaast onder andere ook clinics van Ableton en gastdocenten, sound-advies, inzichten in de muziekindustrie en een spetterend eindconcert in de Kleine Zaal van de Q-Factory Amsterdam! Kortom: een unieke kans om in de zomervakantie op een leuke manier intensief met muziek bezig te zijn en je netwerk uit te breiden.

Beginners en gevorderden, iedereen is welkom. Ben je tussen de 8 en 26 jaar oud, wil je toelating voor het conservatorium gaan doen, je muzikale skills uitbreiden of in de zomer ook bezig zijn met muziek? Dan ben je hier aan het goede adres!

Het DOSPM Summercamp vindt plaats van maandag 25 juli t/m vrijdag 29 juli 2022 in het gebouw van de Q-Factory Amsterdam, onder leiding van Jack Pisters. Elke dag begint de dag om 10:30 en eindigt rond 17:30 uur. De laatste jaren waren er, naast het reguliere lesprogramma, bijzondere clinics van van Pablo van de Poel (De Wolff), Lucas Hamming, Jeanne Rouwendael (Wies) en Midas en Yori Swart.

Meld je dus snel aan om kans te maken op een van de vijf plekken!

Aanmelden DOSPM Summercamp

Overnachten

Overnachtingen zijn niet inbegrepen. Je kan ervoor kiezen om thuis te slapen of om gezellig met je medemuzikanten op camping Zeeburg te overnachten voor het echte kamp avontuur (zelf reserveren). Makkelijk bereikbaar met tram 7 richting Flevopark en bus 37 richting Molenwijk. Voor meer info zie www.campingzeeburg.nl Wil je liever zo je bed uitrollen? Dan kan je ook nog een hotelkamer boeken in het Q-Factory Hotel via www.q-factory-hotel.nl