POPSPORT NETWORK MASTERCLASSDAG

Klaar voor een deep dive?  Binnenkort vindt Popsport Network Masterclassdag bij KLANK plaats! Kies de masterclass met het onderwerp waarin jij je wil verdiepen en meld je snel aan.

Deze Masterclassdag is gratis voor iedereen die ooit heeft meegedaan aan Popsport en hierdoor onderdeel uitmaakt van het Popsport Network.

Popsport Network Masterclassdag
Datum: in 2024, datum t.b.a.
Tijd: 12:45 – 16:30 uur
Locatie: KLANK, Distelvlinder 1, Den Dolder

Aanmelden Masterclassdag

MASTERCLASS MUZIEKPRODUCTIE VOOR GAMES

Sonya Vos is componist en producer, sound engineer en bassiste. Ze componeert muziek voor games zoals Cat Cafe Manager. Heb jij er al eens over nagedacht om je muziek skills op andere manieren in te zetten? In deze masterclass krijg je de tools om ook zelf aan de slag te gaan met het componeren van muziek voor games. En wie weet is één van jouw liedjes daar al bijna klaar voor!

Doe je mee aan deze masterclasses en heb je nog geen DAW? Via Popsport Network kun je een licentie voor Ableton Live 11 Intro krijgen!

Aanmelden Masterclassdag

MASTERCLASS GITAAR SOUNDDESIGN 

In deze masterclass over gitaar en sound kun je inspiratie opdoen over hoe jij jouw gitaarsounds kunt opbouwen en naar je luisteraar kunt overbrengen. Hoe laat je je gitaar en apparatuur optimaal samenwerken op technisch én op creatief gebied. Maar ook: hoe draag je er zorg voor dat je sound overkomt in de studio of live? Gitarist en producer Gijs Coolen werkt o.a. met Anneke van Giersbergen en in het muziektheaterspektakel Het Pauperparadijs en geeft gitaar- en productieles op de Herman Brood Academie.

Foto rechts: Gijs Coolen, geschoten door Frits de Beer.

Aanmelden Masterclassdag
Gijs Coolen, geschoten door Frits De Beer