POPSPORT NETWORK

Pinguin Radio organiseert op 2 oktober het Q&A(rtist) Showcase Festival in de Q-Factory. En extra leuk nieuws: Popsport host een van de stages voor talenten uit het Popsport Network! Speel je muziek, neem deel aan workshops en ontmoet boekers, managers en andere artiesten. Oh en als speciale bonus heeft Popsport ook Jeanne Rouwendaal, de frontvrouw van WIES, uitgenodigd om je performance van wat feedback te voorzien; zo ga je nooit met lege handen weg. Schrijf je dus snel in!

Wat: Q&A Showcase Festival
Datum: zondag 2 oktober
Tijd: 13.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: Q-Factory, Amsterdam

Inschrijven kan t/m 11 september

Schrijf je in

Q&A Showcase Festival

Speel jezelf in de kijker bij mensen uit de music bizz zoals festival-programmeurs, scouts van opleidingen en managers. Naast de ruimte die gehost wordt door Popsport, zijn er nog 9 andere ruimtes waar optredens plaatsvinden. Ook zijn er de hele dag door workshops gehost door Musicmaker, de Bassist, de Gitarist, de Slagwerkkrant, de Interface, Keymusic en Sena.

Er is plek voor 5 à 6 acts. Meld je dus snel aan!

Aanmelden

PERFORMANCE COACH: JEANNE ROUWENDAAL

Als extraatje heeft Popsport Jeanne Rouwendaal, frontvrouw van WIES, gestrikt om alle Popsport acts van wat performance tips te voorzien. Zoals elke (ex)Popsportdeelnemer weet, kun je altijd wat leren van iemand die aandachtig naar je optreden heeft gekeken. Doe er je voordeel mee!

Over WIES

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. De band had een vliegende start met het winnen van de Amsterdamse Popprijs 2018 en de Grote Prijs van Nederland 2019. Ze scoorden een 3FM Mega Hit met hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’, ze eindigden als derde in De Volkskrant Talentenverkiezing en tijdens hun showcase op Noorderslag 2020 werd WIES bekroond met de 3FM Talent Award.