Online workshops week 17: drummen met Tim + zelf opnames mixen + sound design

Gepost op 15 april 2020 - Popsport Network

Online workshops 20, 22 en 24 april, waarbij Popsport coaches live gaan!

Workshop 8: Q&A – met Tim van Delft
Tim van Delft (drummer van De Staat) gaat live op onze Insta om jouw wildste vragen te beantwoorden. In deze Q&A kun je hem alles vragen over drummen, het artiestenbestaan, oefeningen, De Staat en meer! 

Meedoen? 
Datum: maandag 20 april 2020
Tijd: 16:00- 16.30 uur
Plaats: Instagram @popsport

Workshop 9: Zelf opnames mixen – door Jur van Dijk
Jur van Dijk is bassist bij Bon Sjef & Phill Ballins Kollective en producer onder de naam Rookie Jam. Ook is hij geluidstechnicus. Hij geeft je een kijkje in de wereld van mixen/post-productie. Jur neemt je mee naar zijn studio en laat zien hoe je met wat simpele effecten en manieren van denken, jouw mix naar een ‘next level’ kunt brengen. We gaan leren keuzes maken, overzicht houden, luisteren met het oor van een engineer in plaats van een muzikant, wat kunnen we doen met effecten en wij gaan proberen inspiratie te halen uit jouw favoriete platen. Er bestaat geen ‘Magische Plugin’ die je mix verbetert. Het zijn puur de keuzes die je zelf maakt…

Meedoen? 
Datum: woensdag 22 april 2020
Tijd: 16:00- 17.00 uur
Plaats: Zoom, gebruik deze link of Meeting ID: 797-8845-7181

Workshop 10: Sound Design – door Camiel Daamen
Camiel Daamen is dj, producer, liveact en Ableton certified trainer. Hij geeft les bij SAE Amsterdam, Deephouse Amsterdam Academy en hij runt het platform Lessons in Live waar hij naast prive en groepslessen in produceren met Ableton Live ook tutorials en livestreams doet. De workshop gaat over sound design. Hoe maak je je eigen percussie instrumenten of andere geluiden met een synthesizer – en wat voor functies zitten er op een synthesizer? Camiel stond afgelopen jaar o.a. op: Burning Man, Paradigm Festival, Kater Blau in Berlijn en Thuishaven in Amsterdam.

Meedoen? 
Datum: vrijdag 24 april 2020
Tijd: 16:00- 17.00 uur
Plaats: Zoom, gebruik deze link of Meeting ID: 772-1714-3711

Bekijk hier het overzicht online workshops!