Online workshops week 18: perfectionisme + Mei Money Maand

Gepost op 15 april 2020 - Popsport Network

Online workshops 28 en 30 april, waarbij Popsport coaches live gaan!

Workshop 11: perfectionisme – door Yori Swart

Yori Swart is singer-songwriter/gitarist en speelt onder andere in de band van Ilse de Lange. Yori gaat tijdens deze workshop in op het benutten en/of het bestrijden van perfectionisme. Perfectionisme heeft twee vormen: 1. Het streven ernaar, wat leidt tot gezonde ontwikkeling. 2. De angst dat iets niet perfect is, wat kan leiden tot blokkades. Tussen deze twee vormen zit een interessante wereld verscholen, die te maken heeft met motivatie en het stellen van doelen. Deze doelen kun je onderverdelen in ‘leren’ en ‘performance’.

Dus struggle jij met perfectionisme? Of wil je er gewoon meer over weten? Check dan deze workshop!

Meedoen? 
Datum: Dinsdag 28 april 2020
Tijd: 16:00- 17.00 uur
Plaats: Zoom gebruik deze link of Meeting ID: 882 7635 2808

 

MEI MONEY MAAND
In deze broodnodige workshopserie is er elke week van mei één workshop die ingaat op het financiële bestaan van muzikanten.

Workshop 12: Inkomsten & investeren voor muzikanten – door Roderick Udo

Roderick Udo heeft ruim 15 jaar ervaring in de muzieksector als festivalprogrammeur (Appelpop), manager (o.a. Navarone) en festivalproducent (enkele Britse festivals). Daarnaast is hij docent aan de Hogeschool Utrecht op het gebied van financiering voor kleine ondernemingen en financieel beslisgedrag. Hij doet wetenschappelijk onderzoek naar financiële keuzes in carrièreontwikkeling van popmuzikanten. Dit maakt Roderick de perfecte persoon om bij Popsport ‘Mei Money Maand’ af te trappen.

Hij zal je meenemen langs de verschillende mogelijkheden die er zijn om een carrière in de muziek financieel mogelijk te maken. Door zijn ervaring in de muzieksector heeft hij vele voorbeelden uit de praktijk om een workshop te verzorgen die ook interessant is als je economie op school geen leuk vak vond. Want geld is geen doel op zich, maar het kan wel veel creatieve doelen dichterbij brengen.

Meedoen? 
Datum: donderdag 30 april 2020
Tijd: 16:00- 17.00 uur
Plaats: Zoom, gebruik deze link of Meeting ID:886 6826 3399

Bekijk alle online workshops