Online workshops week 19: songwriting + Mei Money Maand Label/Legal

Gepost op 29 april 2020 - Popsport Network

Online workshops op 6 en 7 mei, waarbij Popsport coaches live gaan!

Workshop 13: Songwriting – door Johanneke ter Stege
Johanneke ter Stege is zangeres, songwriter, dichter en theatermaker. Haar voorstelling ‘Muntjes duiken tussen haaien’ (2019) combineert taal, beeld en muziek. Johanneke geeft een workshop op het gebied van songwriting en gaat daarbij uit van de vraag: ‘Wat wil je precies vertellen?’. Ze behandelt in de workshop hoe je überhaupt tot schrijven komt, wat je kunt doen als je vastzit, hoe je jouw (muzikale) verhaal zo goed mogelijk tot zijn recht laat komen.

Uitgangspunt van de workshop zijn jullie vragen! De intentie is persoonlijk en opbouwend. Als jij je op je gemak voelt kun je immers gemakkelijker iets nieuws leren…

Meedoen? 
Datum: Woensdag 6 mei 2020
Tijd: 15:30- 16.30 uur
Plaats: Zoom gebruik deze link of Meeting ID: 826 5322 7585

Foto door Femke Teussink

Workshop 14: Mei Money Maand Label/Legal – door Gaétan
Gaétan van de Sande werkt al meer dan tien jaar met verschillende artiesten en recordlabels zoals Boef, Jebroer, Mula B, Mr. Polska en Kleine Viezerik. Momenteel is hij directeur bij TRIFECTA en werkt hij met o.a. Famke Louise en Ali B. In deze workshop geeft hij je tips en tricks over hoe jij jezelf als artiest neerzet, hoe je jouw muziek onder de aandacht brengt en op welke manieren je kunt samenwerken met platenmaatschappijen! 

Meedoen? 
Datum: donderdag 7 mei 2020
Tijd: 16:00- 17.00 uur
Plaats: Zoom, gebruik deze link of Meeting ID: 841 6815 9390

Bekijk alle online workshops