Online workshops week 22: Mei Money Maand A & R + Cash in coronatijd

Gepost op 8 mei 2020 - Popsport Network

Online workshops op 27 & 28 mei!

Workshop 19: Mei Money Maand A&R– door Menno Timmerman
Menno Timmerman (management van o.a Kensington en Ilse De Lange) is al meer dan 30 jaar actief met diverse aspecten op het gebied van muziek, denk aan: label, management en consultancy. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van professionele carrières van (inter)nationale pop/rock artiesten (o.a. Kensington, Ilse DeLange, Sabrina Starke en Beth Hart), waarbij A&R: Artist & Repertoire en Artist Development de sleutelwoorden zijn.

De workshop zal dan ook in het teken staan van hoe jij jouw artistieke kant zo goed mogelijk kunt afstemmen op de markt! 

Meedoen? 
Datum: Woensdag 27 mei 2020
Tijd: 16:00- 17.00 uur + vragen!
Plaats: Zoom gebruik deze link of Meeting ID: 837 7566 0696

Workshop 20: Mei Money Maand Cash in coronatijd– door Olivier de Neve
Olivier de Neve verruilde zijn baan als Marketing Manager voor een leven als singer-songwriter. Inmiddels schrijft en speelt hij muziek onder de naam Oliver Alexander. Daarnaast coacht hij andere artiesten op zakelijk gebied, zit hij in de Raad van Aangeslotenen van Sena en is hij lid van de beoordelingscommissie van het Muziekproductiefonds.

In deze workshop geeft Olivier de Neve je praktische tips over hoe je in deze moeilijke tijd tóch nog geld kunt krijgen voor het maken van muziek. Spoiler alert: stiekem zijn er meer mogelijkheden dan je denkt, ook wanneer je als muzikant aan het begin van je carrière staat! Hij vertelt over de belangrijkste, relevante muziekfondsen en laat je zien hoe de ideale aanvraag eruitziet. Zorg dat je erbij bent en laat geen cent liggen!

Meedoen? 
Datum: Donderdag 28 mei 2020
Tijd: 16:30- 17.30 uur 
Plaats: Zoom gebruik deze link of Meeting ID: 854 5061 9716

Bekijk alle online workshops