Optreden Smkmrkt Labyrinth

Gepost op 9 mei 2018 - Popsport Network

Tijdens de Vierdaagse in Nijmegen stroomt de stad vol met wandelaars en festivalbezoekers uit het hele land (en daarbuiten). Voor het vierde jaar op rij vind je rondom het Labyrinth aan de Waalkade een oase aan smaken: SMKMRKT. Zeven dagen genieten van streetfood uit alle windstreken, een bomvol programma en een relaxte sfeer. Met spontane borrels, bijzondere ontmoetingen, uitzicht op de Waal en iedere avond een groot dansfeest. In het programma met streetfood, live muziek, kinderprogramma en genoeg ruimte om te chillen is er óók plek voor jouw muziek.

Sound Trek Caravan
Popsport programmeert samen met SMKMRKT op donderdag 19 juli de Sound Trek Caravan. Een leuke, informele plek voor drie acts: om 17:00u, om 19:00u en om 21:00u. SMKMRKT is op zoek naar energieke en vrolijke muziek. Denk pop, soul, latin, disco, hiphop, reggae en afro beat.

In de caravan is alleen een zanginstallatie, geen backline. Eén van de acts moet dus de backline meenemen en de andere acts kunnen hiervan gebruik maken. Heb je interesse om hier op te treden en denk je dat je muziek hier past? Meld je dan aan via het formulier en Popsport neemt contact met je op.

Datum en tijd: donderdag 19 juli, shows om 17:00u, 19:00u en 21:00u (tijdens Vierdaagsefeesten)
Locatie: Waalkade, Nijmegen
Vergoeding: er is een onkostenvergoeding beschikbaar per act en wat extra’s voor de act die de gedeelde backline meeneemt.
Aanmelden: via de knop hieronder, uiterlijk 28 mei

Aanmelden niet meer mogelijk.