Popsport gaat live met online workshops!

Gepost op 23 maart 2020 - Popsport Network

Foto: Marcel Krijgsman

Het zijn rare tijden momenteel met het coronavirus. Een deel van de activiteiten van Popsport zijn afgelast, maar niet getreurd: wij gaan online verder! Popsport Network start per direct met een reeks online workshops, waarbij iedere week twee Popsport coaches live gaan! We trappen af met:

Workshop 1: Stage Performance – door Stefan Kollee
Stefan Kollee is frontman van psychedelische rockband The Naked Sweat Drips en werkt als muziekjournalist voor onder meer Musicmaker Magazine, Gitarist en Geluidsdruk Podcast.

Tijdens de workshop Stage Performance ga je aan de slag met jouw podiumpresentatie. Hoe laat je je muziek en teksten het beste overkomen op het publiek en hoe zorg je ervoor dat jij indruk maakt op het podium? Tijdens deze livestream van Stefan Kollee leer je hoe je jouw muziek zo goed mogelijk overbrengt. Hierbij is ook ruimte om vragen te stellen. Dus kijk mee via de @popsport Insta!

Meedoen?
Datum: woensdag 25 maart 2020
Tijd: 16:00-16:30 uur
Plaats: via het Popsport Instagram account: @popsport

Workshop 2: Artist branding & Social media workshop – door Melanie Esther
Melanie Esther is een Artist Branding en Social Media Coach: ze coacht artiesten in het vinden en vertellen van hun unieke verhaal om zo tot een sterke strategie te komen.

Vanuit het verhaal werkt ze vervolgens met de artiest o.a. aan releaseplannen, (online)ticketpromotie en het vergroten van de following. Ze heeft hiervoor de methode ‘Vind en Vertel’ ontwikkeld en met deze methode creëert ze coachingstrajecten voor artiesten, workshops en presentaties. Melanie Esther werkt o.a. met Blanks en Typhoon en heeft eerder haar kennis gedeeld bij ESNS, Popronde, ADE BEATS en No Man’s Land.

Tijdens haar online workshop zal Melanie Esther je alles vertellen over het vinden en vertellen van jouw unieke verhaal als artiest. Ze geeft je tips en voorbeelden over hoe jij je eigen branding kan ontdekken en uitwerken naar een social media strategie. Let’s go!

Meedoen?
Datum: vrijdag 27 maart 2020
Tijd: 16:00-16:30 uur
Plaats: via Zoom gebruik deze link of meeting ID: 374 666 582


Bekijk hier al onze online workshops!