Popsport live online workshops week 14

Gepost op 1 april 2020 - Popsport Network


Popsport organiseert deze week weer twee online workshops, waarbij Popsport coaches live gaan!

Workshop 4: English Pronunciation for singers – door Buffi Duberman
Ben jij er klaar voor om natuurlijk te klinken en vol zelfvertrouwen, terwijl je zingt in het Engels? Buffi: “This webinar will be full of concrete tips and tricks that you can use right away. Ready to rock that mouth? Let’s go!”

Buffi Duberman is Engels coach van diverse bekende artiesten (Jeangu, Tim Knol, Anneke van Giersbergen, Within Temptation, Racoon, etc) en helpt jou met je nummers!

Meedoen? 
Datum: vrijdag 3 april 2020
Tijd: 15:30-16:15 uur
Plaats: via Zoom, gebruik deze link of Meeting ID: 462 583 164


Workshop 3: lyrics schrijven – door Massi (geweest)
Woensdag geeft Sam Raaijmakers een online workshop lyrics schrijven. Sam, ook wel bekend als Massi, is schrijver, rapper, zanger en frontman van zijn eigen liveband. Met zijn act heeft hij o.a. meegedaan aan de Popronde, de publieksprijs gewonnen van de Grote Prijs van Nederland en menig (pop)podium plat gespeeld.

Tijdens de workshop neemt Sam je mee in zijn schrijfproces. Wat werkt en wat werkt minder goed? Wat zijn goede tools om het zogenaamde ‘writersblock’ te overkomen? En wat is de kracht van de verschillende manieren van rijmen? Tijdens de workshop kun je Sam alle vragen stellen die met dit onderwerp te maken hebben.

Meedoen? 
Datum: woensdag 1 april 2020
Tijd: 16:00-16:30 uur
Plaats: via Zoom, gebruik deze link of Meeting ID: 288 992 623

Bekijk hier het overzicht online workshops!