Popsport stage @ Pinguin Radio Showcases 2019 (voorheen Altersonic)

Gepost op 7 januari 2019 - Popsport Network

Pinguin Radio Showcases is het gratis showcase festival tijdens Eurosonic Noorderslag 2019 waar talentvolle en veelbelovende artiesten zich in de kijker spelen van het publiek en de aanwezige Europese muziekindustrie.
Op vrijdagavond 18 januari wordt het exotisch warm in de Tiki Bar van De Drie Gezusters met talent van eigen bodem op de Popsport stage!

De Line up is compleet!
20:30 uur  WhatTheFunk
21:15 uur  soap                                       
22:00 uur  Gyo Kretz                                
22:45 uur  OOST.                                     
23:30 uur  The Naked Sweat Drips
Meer info over de acts vind je hieronder!

WhatTheFunk
Staat voor een uitbarsting van energie op het podium. Hun muziek is een dikke cross-over tussen jazz, funk, hiphop en pop.

soap
Een frisse sugarpop band, beïnvloed door popmuziek uit de zero’s, televisie en ook de realiteit. soap’s liedjes hebben soms harde gitaren, sparky synths en teksten over highs en lows.

Gyo Kretz
Geef John Mayer een elektronische beat of James Blake juist een gitaar, waar je op uit komt is de muziek van Gyo Kretz. Galmende gitaren en zwoele synths, verpakt in fijne popsongs.

OOST.
Is een nieuwe muzikale act rondom songwriter Jop Ostendorf. Stevige grooves afgewisseld met harmonieën en alternatieve indie rock gemengd met catchy hooks maken OOST. tot wat het is.

The Naked Sweat Drips
Intense psychedelische songs en treffende teksten. In 2018 overleed bandlid Kristian Strik, hij is voor het laatst te horen op het album ‘Pain In Healing’ dat de band in april 2019 uitbrengt. Ze gaan door als vijftal, met een vernieuwd geluid. 

Marcel Krijgsman heeft deze avond op ‘de gevoelige plaat’ vast gelegd met een mooi resultaat! Check de foto’s op Facebook!