Popsport Art Rocks Workshopdagen

Gepost op 16 augustus 2018 - Popsport Network

Hoe klinkt een Van Gogh?
Kom naar een van de Popsport songwriting workshopdagen in verschillende musea en schrijf op locatie een nummer/track bij een zelfgekozen kunstwerk.

Popsport workshops in een museum
Samen met Art Rocks, een landelijke muziekcompetitie bij kunst, organiseert Popsport workshops in vier musea. Leer ‘kunst kijken’ – luister hoe een bekende Art Rocks ambassadeur zelf dat proces doorlopen heeft – en maak jouw eigen muzikale interpretatie.

Kies 1 dag en meld je aan!
15 september – Boijmans van Beuningen, Rotterdam – met Yung Nnelg  – VOL!
6 oktober – Tropenmuseum, Amsterdam – met Yung Nnelg – VOL!
13 oktober – Drents Museum, Assen – met Yung Nnelg – Inschrijving gesloten!
27 oktober – Museum Prinsenhof, Delft – met Blaudzun – Inschrijving is gesloten!
Het programma loopt van 11.00 – 16.00 uur.

Meld je hier aan voor de Popsport workshops!- Inschrijving is gesloten!

Ambassadeurs Blaudzun en Yung Nnelg
Zanger en producer Blaudzun en rapper Yung Nnelg hebben beiden een track gemaakt geïnspireerd op een bekend kunstwerk. Blaudzun heeft samen met David Douglas een geheel opnieuw gearrangeerde versie gemaakt van de HATY HATY-track ‘High as the sun’​, dat geïnspireerd is een schilderij van Vincent van Gogh. Yung Nnelg heeft het nummer ‘Basquiat’ gemaakt dat geïnspireerd is op een werk van street-artist Jean-Michel Basquiat. Naast de tracks geven de ambassadeurs tijdens de workshopdagen een masterclass songwriting.

Zend je nummer in voor de Art Rocks competitie
Let op! Je doet niet automatisch mee met de Art Rocks competitie, dus meld jezelf aan voor Art Rocks. Ook wanneer je deelneemt aan de workshop van 27 oktober kun je jouw nummer/track nog inzenden bij de vakjury van Art Rocks.